Installatiebedrijf Den Bosch

Installatiebedrijf Den Bosch

Bent u opzoek naar een loodgieter of installateur? Dan bent u bij installatiebedrijf Den Bosch, Loodgieter Brabant, aan het juiste adres.
Als allround installateur zijn wij uw partner in diverse werkzaamheden op het gebied van cv, badkamer, daken en verstoppingen.
Geeft uw cv ketel een storing of moet er een complete cv installatie aangelegd worden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Wij staan u graag te woord, samen met u zoeken wij de best passende oplossing in uw situatie. Kunnen wij iets direct voor u oplossen, dan zal een van onze monteurs bij u langskomen, wanneer er meer werk dient te gebeuren komt een van onze medewerkers dit bekijken en word er samen met u besproken hoe wij dit aan kunnen pakken.

Als allround installatiebedrijf in Den Bosch kunnen wij alle voorkomende problemen met onder andere uw CV installatie, daklekkage, riolering of gas oplossen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk gerust eens rond.
Voor onze ervaren, vakkundige en goed getrainde monteurs is geen installatie te ingewikkeld.
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Kaatsheuvel, echter werken wij ook als installatiebedrijf in de regio Den Bosch, uw voordelen zijn hierdoor dat wij er voor kunnen zorgen dat er snel iemand ter plaatse is bij spoedgevallen.

Bent u van plan uw woning te verbouwen, uit te breiden of te renoveren?

Wij kunnen u hier van begin tot eind in begeleiden, uiteraard zijn er een aantal aspecten van een verbouwing waar u rekening mee moet houden, ook hier kunnen wij u in adviseren.
Tevens zijn wij als erkend installateur ook bezig met energiebesparende maatregelen.
Zo werken wij veelal met ‘’A’’ label verwarmingspompen en volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van zonnewarmte installaties, een steeds groeiende en innoverende vorm van energie.
Zonnepanelen zijn vaak aan te brengen aan huidige situatie van uw woning, deze kunnen namelijk op bijna ieder dak gemonteerd worden. In combinatie met een zonneboiler kunt u met deze maatregel een hoop besparen op uw energiekosten. Dat wil toch iedereen?

Service & bereikbaarheid

Als installatiebedrijf in Den Bosch staan wij graag voor u klaar bij alle nodige werkzaamheden of vragen, wij zijn iedere dag bereikbaar, een van onze medewerkers zal u vriendelijk te woord staan en samen met u komen wij altijd tot een geschikte oplossing.

 Installatiebedrijf in Den Bosch nodig? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. 

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen