CV ketel onderhoud

Met CV ketel onderhoud warm de winter door

Laat uw CV ketel tijdig controleren en onderhouden, want met goed CV ketel onderhoud u zeker weet dat u warm de winter door kunt!

Waarom onderhoud?

Structureel onderhoud kan de levensduur van uw CV ketel verlengen, storingen voorkomen en energie besparen! En dus kosten besparen! Wij van de Haas Installatietechniek verzorgen graag het onderhoud van uw CV ketel! Wij zijn erkend Nefit en Remeha dealer en kunnen daarnaast ook het onderhoud van alle andere merken ketels verzorgen.

Onderhoudsabonnement

Bij De Haas Installatietechniek kunt u een CV ketel onderhoudsabonnement afsluiten. Door het jaarlijkse onderhoud voorkomt u dat uw CV ketel vervuilt, de warmte afdracht afneemt en de gasrekening toeneemt of het toestel voortijdig vervangen dient te worden. Alle reden dus om uw ketel goed te onderhouden.

De volgende zaken zijn inbegrepen bij het onderhoudsabonnement:

  • 1x per jaar het toestel schoonmaken, controleren, bijvullen en afstellen.
  • U betaald geen voorrijkosten, ook niet als er toch een storing mocht ontstaan.
  • U bent gedurende het gehele jaar verzekerd van service aan de CV ketel, ook buiten normale werktijden.
 

Klik hier voor meer informatie over het onderhoudsabonnement.

CV ketel Kopen?

Wilt u een nieuwe CV ketel kopen? Ook dan kunt u bij ons terecht. U kunt de ketel via ons aanschaffen en wij kunnen deze meteen voor u installeren met 2 jaar garantie. Wij adviseren u graag over welke ketel het beste bij uw situatie past. 

Klik hier voor meer informatie over CV ketels of neem direct contact met ons op

Nu bellen