Onderhoud Cv-ketel Geertruidenberg

Onderhoud Cv-ketel Geertruidenberg

Hoe staat het met het onderhoud van uw cv-ketel? Bent u op zoek naar een goede installateur of onderhoudsmonteur? De Haas Installatietechniek werkt in de regio Geertruidenberg, Oosterhout, Raamsdonk, Raamsdonksveer. We kunnen u dus snel van dienst zijn. Bel voor een vrijblijvende offerte of afspraak.

Goed onderhoud daar profiteert u van!

Heeft u last van een storing in uw cv-ketel? De Haas Installatietechniek laat u niet in de kou zitten. We staan garant voor vakkundige installatie, reparatie en onderhoud! Onze klantvriendelijke servicemonteurs geven deskundig advies en voeren opdrachten degelijk en volgens afspraak uit. Bij ons krijgt u service en kwaliteit tegen een redelijke prijs. Dit betekent dat u zowel voor, tijdens als na oplevering van de werkzaamheden op ons kunt rekenen.

Onderhoudsabonnement

De Haas Installatietechniek is erkend Nefit en Remeha dealer en kan daarnaast ook het cv-ketel onderhoud van alle andere merken verzorgen. U kunt bij ons terecht voor een onderhoudsabonnement. Indien u bij ons een cv-ketel koopt én onderhoudscontract afsluit kunnen wij tot wel 10 jaar garantie op uw cv-ketel geven.

Deskundig advies, service en kwaliteit

De Haas Installatietechniek staat garant voor vakkundige installatie, reparatie en onderhoud! Wij geven deskundig advies en voeren opdrachten degelijk en volgens afspraak uit. Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs staan daarbij hoog in het vaandel. Dit betekent dat u zowel voor, tijdens als na oplevering van de werkzaamheden op ons kunt rekenen.

Onderhoud nodig aan cv-ketel in Geertruidenberg? Bel dé loodgieter van Brabant: 06 – 14 68 81 97

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen