Reviews

Reviews lezen en achterlaten

Laat hieronder uw review achter of lees over de ervaringen van onze klanten onder dit formulier.

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 56 reviews)
Uitstekend88%
Heel goed12%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

Verbouwing badkamer

Rated 5 out of 5
17/03/2021

Afgelopen maand hebben wij de badkamer laten verbouwen. Wij hebben goede ervaring met de Haas. Hij is duidelijk en transparant over de kosten, levert kwalitatief goed werk , geeft goed advies en komt zijn afspraken na. Kortom wij zijn erg tevreden over de verbouwing.

Gerrit de Vries

Vriendelijk en vakkundig

Rated 5 out of 5
08/03/2021

Elke keer als ik bel (leiding, lek, cv ketel) word ik zeer vriendelijk te woord gestaan. Ze proberen het dezelfde dag nog op te lossen en als dit niet lukt, toch zeer snel daarna. Vriendelijk personeel en het wordt altijd vakkundig opgelost. Zou ze zeker aanraden

M. van Kesteren

Nieuwe CV

Rated 5 out of 5
13/02/2021

Ik werd keurig te woord gestaan en direct ingepland eind van de dag ondanks dat de dag al vol zat. De ketel kon wel worden gemaakt, maar koos zelf voor een nieuwe welke dan ook de volgende ochtend vroeg werd geplaatst. Incl. Koolmonoxide melder en slimme thermostaat. Alles is netjes geplaatst, vriendelijk geholpen! Als ik een loodgietersbedrijf nodig heb zou ik zeker voor hun kiezen. Dank je wel voor jullie hulp.

Suzanne

Snelle service

Rated 5 out of 5
12/02/2021

In paniek smorgens om 6.30 gebeld ivm (wij dachten) een gesprongen leiding. Heel fijn te woord gestaan en direct gerustgesteld dat ze smiddags al langs zouden komen. Professioneel geholpen en alles keurig opgelost. Super bedankt mannen!

Fam. Weijgerse

Plaatsen CV ketel

Rated 5 out of 5
26/01/2021

Snelle service / vriendelijk en beleefd / netjes werken / goede prijs kwaliteit verhouding / komt afspraken na / aanbevolen

Gertrud Buchrnhornen
Call Now ButtonNu bellen