Tarieven

Tarieven

De Haas installatietechniek hanteert diverse tarieven voor verschillende werkzaamheden. Onderaan de pagina vindt u een overzicht van deze tarieven. Onderaan de pagina vindt u een overzicht van deze tarieven. Omdat wij begrijpen dat u niet zomaar voor ieder klusje vrij kunt nemen zijn wij ook in de avonduren en in het weekend beschikbaar. Voor spoedwerkzaamheden, zoals storingen en lekkages, die in de avonduren of weekend uitgevoerd worden, hanteren wij een avond- c.q. weekendtoeslag

U kunt bij ons per pin of contant betalen, tenzij anders overeengekomen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Prijzen diverse kleine werkzaamheden

Let op! Voor een klus wordt altijd minimaal 1 uur en voorrijkosten in rekening gebracht. Voor klussen in de avonduren en in het weekend zijn wij genoodzaakt een toeslag in rekening te brengen volgens onderstaande tabel. Gelieve direct per pin of contact af te rekenen.

Tarieven

UurtariefBijkomende kosten
Loodgieterstarief€82,50*Voorrijkosten: €45,00
Ontstoppingstarief€97,50*Voorrijkosten: €45,00
Sanibroyeur tarief€95,00*Voorrijkosten: €55,00 binnen een straal van 30 km vanaf Waalwijk.
Na deze 30 km wordt reistijd berekend.

Voor aangenomen werkzaamheden maken wij een prijsopgave op maat!

* In de avonduren en weekenden geldt een toeslag op het uurtarief. Zie tabel werktijden en toeslagen. Tarieven zijn op basis van en inclusief 21% BTW.

Werktijden en toeslagen

DagenTijdenToeslag
Maandag t/m vrijdag07.30 - 16.30 uurGeen
Maandag t/m vrijdag16.30 - 22.00 uur50%
Zaterdag 08.00 - 17.00 uur50%
Zondag 08.00 - 17.00 uur100%

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Nu bellen