CV ketel onderhoudsabonnement

CV ketel onderhoudsabonnement

Met een CV ketel onderhoudsabonnement bent u verzekerd van goed en structureel CV ketel onderhoud. Dit kan de levensduur van uw CV ketel verlengen, storingen voorkomen en energie en kosten besparen! Daarnaast is er een sterk verminderd risico op co2 en andere gassen. Omdat een CV ketel onderhoudsabonnement niet duur is kunt u zich, naast veel ellende, ook veel geld besparen!

Wij hebben het CV OK keurmerk en zijn erkend Nefit en Remeha dealer. Ook voor onderhoud en reparatie aan andere merken CV ketels kunt u bij ons terecht.

Onze CV ketel onderhoudsabonnementen

Wij bieden 3 soorten CV ketel onderhoudsabonnementen aan. Op deze manier willen wij onze dienstverlening richting u optimaliseren en zorgen dat u altijd de juiste keuze kan maken welke het beste bij uw situatie past. Ons aanbod aan cv ketel onderhoud:

  • Optie 1. Serviceabonnement: € 16,25 p.m.
    Eenmaal per jaar onderhoud, bij storingen aan uw cv-ketel betaalt u geen voorrijkosten
  • Optie 2. Service plus abonnement: € 19,25 p.m.
    Eenmaal per jaar onderhoud, bij storingen aan uw cv-ketel betaalt u geen uurtarief en voorrijkosten
  • Optie 3. All- In abonnement: € 22,50 p.m.
    Eenmaal per jaar onderhoud, bij storingen betaalt u geen uurtarief, voorrijkosten en eventueel verbruikt materiaal (binnen de mantel)
 

Let op! het All-in abonnement is niet mogelijk bij ketels ouder dan 5 jaar, m.u.v. de cv-ketels van Nefit, Remeha en Itho-Daalderop, bij deze geld een leeftijd van 8 jaar.

Uw voorkeur kunt u eenvoudig aankruisen op het aanmeldformulier dat u hieronder kunt downloaden of tijdens uw aanstaande/eerste onderhoudsbeurt zult ontvangen. Omdat wij een eigen storingsdienst hebben bent u te allen tijde verzekerd van een 24-uur service bij storingen.

* Op het onderhoudsabonnement zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Deskundig advies, service en kwaliteit!

De Haas Installatietechniek staat garant voor vakkundige installatie, reparatie en onderhoud! Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs staan daarbij hoog in het vaandel. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen