Dakbedekking

Dakbedekking & dakreparatie

Voor dakbedekking en dakreparatie kunt u terecht bij loodgieter De Haas. Wij werken met EPDM dakbedekking en Bitumen dakbedekking. Verderop op deze pagina vindt u meer informatie over deze vormen van dakbedekking. Voor een dakreparatie gebruiken wij materiaal dat aansluit bij uw huidige dakbedekking.

Vakkundig werk & heldere prijzen

Wanneer u uw dak laat bedekken door Loodgieter de Haas, bent u zeker van vakkundig werk, kwalitatief hoogstaande producten en heldere prijzen. Onze loodgieters en monteurs zijn ervaren, vakbekwame, enthousiaste professionals die beschikken over de juiste vakdiploma’s. Op deze manier kunnen wij kwaliteit garanderen zodat u nog jarenlang plezier van ons werk heeft!

Onze medewerkers denken graag mee over wat er leeft in het voor- en natraject, waardoor we slagvaardiger en kostenbesparend kunnen werken. Uiteraard komen wij de situatie ter plekke bekijken en worden alle projecten vooraf berekend, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking  is een elastische dakbedekking die koud wordt verlijmd. EPDM dakbedekking is leverbaar in verschillende diktes en heeft tevens als grote voordeel dat het op maat kan worden besteld. Eventuele uitsparingen voor bijvoorbeeld schoorstenen of openstaande randen worden hierin direct verwerkt. EPDM dakbedekking heeft een zeer lange levensduur, gemiddeld 40 jaar, en is onderhoudsarm. De overige voordelen van EPDM dakbedekking zijn:

  • korte plaatsingsduur;
  • aanbrengen zonder brandgevaar;
  • ongevoelig voor UV, Ozon, micro-organismen en weersinvloeden.

Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking (ook wel: bitumineuze dakbedekking) is een duurzame dakbedekking
met een hoge waterdichtheid die gemiddeld 15 jaar mee gaat. De toplaag is in verschillende kwaliteiten leverbaar. De voordelen van bitumen dakbedekking zijn:

  • duurzame vorm van dakbedekking;
  • gemakkelijk aan te brengen, ook op complexe dakvormen;
  • hoge waterdichtheid, dus minder lekgevoelig.
 

Service, kwaliteit & garantie

De Haas Installatietechniek staat garant voor vakkundige installatie, reparatie en onderhoud! Wij geven deskundig advies en brengen een offerte uit op maat en voeren opdrachten degelijk en volgens afspraak uit. Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs staan daarbij hoog in het vaandel. Dit betekent dat u zowel voor, tijdens als na oplevering van de werkzaamheden op ons kunt rekenen.

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Loodgieter Brabant

Snelle service
Vakkundige installatie & reparatie
Ook voor spoedklussen
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 22.00 uur

Partners & keurmerken

Info & Tips

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen