Koeltechniek / Airconditioning

Koeltechniek / Airconditioning

Bij De Haas installatietechniek bent u zeker van vakkundige installatie en reparatie van uw airconditioning, evenals van goed onderhoud. Of het nu gaat om woonhuizen, kantoren of fabrieken.

Airconditioning, ofwel koeltechniek, is niet meer weg te denken uit de moderne samenleving. Airconditioning is al lang geen luxe meer, maar in veel gevallen juist een noodzaak. Denk aan warme kantoren met veel ruiten en veel apparatuur, warme slaapkamervertrekken en toenemende warme zomers. Dit samen met het feit dat we steeds meer eisen stellen aan de kwaliteit van onze leefomgeving zorgt voor een toenemende vraag naar alle voorkomende koeltechnieken.

Vakkundige reparatie & installatie met heldere prijzen

Loodgieter De Haas installeert en repareert uw airconditioning vakkundig voor u en werkt met kwalitatief hoogstaande producten. Onze loodgieters en monteurs zijn ervaren, vakbekwame, enthousiaste professionals die beschikken over de juiste vakdiploma’s, waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen en u nog jarenlang plezier van ons werk heeft!

Onze medewerkers denken graag mee over wat er leeft in het voor- en natraject, waardoor we slagvaardiger en kostenbesparend kunnen werken. Uiteraard komen wij de situatie ter plekke bekijken en worden alle projecten vooraf berekend, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Service, kwaliteit & garantie

De Haas Installatietechniek staat garant voor vakkundige installatie, reparatie en onderhoud! Wij geven deskundig advies en brengen een offerte uit op maat en voeren opdrachten degelijk en volgens afspraak uit. Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs staan daarbij hoog in het vaandel. Dit betekent dat u zowel voor, tijdens als na oplevering van de werkzaamheden op ons kunt rekenen.

Bij De Haas Installatietechniek heeft u altijd garantie op het installatiewerk. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen leveren en installeren wij alleen kwalitatief hoogwaardige producten, zodat u hier jarenlang plezier van kunt beleven. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur
Deskundig advies

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen