Riolering

Riolering

Is uw riolering verstopt of wilt u nieuwe riolering aanleggen? Zowel de aanleg, reparatie als het onderhouden van diverse rioleringssystemen behoort tot onze werkzaamheden. Of het nu een woonhuis of een bedrijfspand gaat.

Naast PVC verwerken wij ook PE en PP, omdat deze minder schadelijk voor het milieu zijn en eenvoudig gerecycled kunnen worden. PE en PP zijn ongeveer net zo duur. Het voordeel van PP is dat het sterker is en bestand tegen chemische oplosmiddelen, basen, zuren en bacteriegroei.

Dankzij de lange levensduur en vakkundige montage bent u gegarandeerd van een lange levensduur van uw riolering en een lage storingsgevoeligheid.

Riolering aanleggen en ontstoppen

Uw riolering aanleggen en ontstoppen als deze verstopt is doen wij vakkundig en met kwalitatief hoogstaande producten. Onze loodgieters en monteurs zijn ervaren, vakbekwame, enthousiaste professionals die beschikken over de juiste vakdiploma’s. Op deze manier kunnen wij kwaliteit garanderen zodat u nog jarenlang plezier van ons werk heeft! Onze medewerkers denken graag mee over wat er leeft in het voor- en na-traject, waardoor we slagvaardiger en kostenbesparend kunnen werken. Uiteraard komen wij de situatie ter plekke bekijken en worden alle projecten vooraf berekend, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Service, kwaliteit & garantie

De Haas Installatietechniek staat garant voor vakkundige installatie, reparatie en onderhoud! Wij geven deskundig advies en brengen een offerte uit op maat en voeren opdrachten degelijk en volgens afspraak uit. Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs staan daarbij hoog in het vaandel. Dit betekent dat u zowel voor, tijdens als na oplevering van de werkzaamheden op ons kunt rekenen.

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen