Sanibroyeur

Sanibroyeur

De SANIBROYEUR® is een voordelige manier om waar dan ook in uw huis een sanitaire voorziening te installeren. Zo kunt u met een Sanibroyeur rioolwater van uw toilet, fontein, wastafel of douche (maar ook uw badwater, afhankelijk van het model vermaler) afvoeren naar de riolering of een septic tank. Het enige wat er voor nodig is, is een stopcontact en een koudwatertoevoer voor het toilet. Het gebruik van de sanibroyeur wordt dan ook steeds populairder omdat het hoge verbouwingskosten bespaart!

Servicepartner voor onderdelen & vakkundige reparatie

Loodgieter De Haas is servicepartner van Sanibroyeur. Al onze medewerkers hebben een opleiding gehad van Sanibroyeur en zijn daarmee gekwalificeerd om uw Sanibroyeur te repareren. Wij hebben tevens bijna alle onderdelen van de Sanibroyeur op voorraad. Indien u geen garantie meer heeft op uw Sanibroyeur kunt u dus bij ons terecht voor snelle en vakkundige reparatie.

Onderhoud

Sanibroyeur heeft een speciale ontkalker ontwikkeld voor het onderhouden, reinigen en ontkalken van uw Sanibroyeur-toestel. Deze ontkalker tast de motor- en kunststofonderdelen van het toestel niet aan. Door uw toestel 3 tot 4 keer per jaar te ontkalken (afhankelijk van de waterhardheid) heeft u jaren langer genot van uw Sanibroyeur. Deze speciale ontkalker is ook te koop bij Loodgieter Brabant / De Haas Installatietecniek.

Onderhoudsadvies Sani Broyeur

Schakel de stroomtoevoer van de Sanibroyeur® uit, giet 2,5 ltr Speciaal Ontkalker in het toilet of vuilwaterpomp en laat dit enkele uren inwerken. Sluit het toestel opnieuw aan en verricht 2 spoelingen waarna het toestel weer gereed is voor gebruikt.

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen