Zink-, lood- en koperwerken

Zink-, lood- en koperwerken

Montage en verwerking van zink-, lood- en koperwerken vereist vakmanschap en ervaring. Het verwerken van deze materialen is veelal nog ambachtelijk werk zoals het 100 jaar geleden werd gedaan. Bij loodgieter De Haas is dit vakmanschap aanwezig en kunt u terecht voor montage en verwerking. Naar onze mening zal dit deel van het loodgieters-vak ook niet verdwijnen. Lood, zink en ook koper zijn duurzame producten en gaan jaren mee zonder onderhoud, mits deze vakkundig zijn aangebracht.

Zinkwerken

Wij kunnen uw woning voorzien van zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren. Ook als u eens iets anders wilt, is gevelbekleding of dakbedekking van zinkwerk misschien iets voor u. 

Zink is een materiaal wat mooi en duurzaam is en kan in allerlei vormen worden toegepast. De unieke kenmerken van zink zorgen voor de juiste uitstraling van oude en nieuwe gebouwen.

Vakkundige montage & reparatie met heldere prijzen

Loodgieter De Haas komt zink-, lood- en koperwerken graag bij u monteren of repareren. Wij garanderen u vakmanschap en werken met kwalitatief hoogstaande producten. Onze loodgieters en monteurs zijn ervaren, vakbekwame, enthousiaste loodgieters die beschikken over de juiste vakdiploma’s, waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen en u nog jarenlang plezier van ons werk heeft!  

Uiteraard komen wij de situatie ter plekke bekijken en worden alle projecten vooraf berekend, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Service, kwaliteit & garantie

De Haas Installatietechniek staat garant voor vakkundige montage en reparatie. Wij geven deskundig advies en brengen een offerte uit op maat en voeren opdrachten degelijk en volgens afspraak uit. Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs staan daarbij hoog in het vaandel. Dit betekent dat u zowel voor, tijdens als na oplevering van de werkzaamheden op ons kunt rekenen.

Bij De Haas Installatietechniek heeft u altijd garantie op het installatiewerk. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen leveren en installeren wij alleen kwalitatief hoogwaardige producten, zodat u hier jarenlang plezier van kunt beleven. 

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

Info & Tips

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen