Cv-ketel de Reeshof

Cv-ketel de Reeshof

Een nieuwe cv-ketel nodig? De Haas Installatietechniek heeft een groot assortiment cv-ketels van diverse merken tegen vaste lage prijzen. We zijn in de regio Tilburg, de Reeshof, Berkel-Enschot en Oisterwijk erkend dealer van Nefit en Remeha. U kunt bij ons kiezen uit een HR of een combi ketel. Ook voor onderhoud en reparatie aan andere merken cv-ketels kunt u bij ons terecht. U hoeft maar te bellen voor een afspraak of vrijblijvende offerte!

Een storing in uw cv-ketel

Heeft u last van een storing in uw cv-ketel? De Haas Installatietechniek laat u niet in de kou zitten. We staan garant voor vakkundige installatie, reparatie en onderhoud! Onze klantvriendelijke servicemonteurs geven deskundig advies en voeren opdrachten degelijk en volgens afspraak uit. Bij ons krijgt u service en kwaliteit tegen een redelijke prijs. Dit betekent dat u zowel voor, tijdens als na oplevering van de werkzaamheden op ons kunt rekenen.

Onderhoud CV Ketel

Goed onderhoud is belangrijk. Fabrikanten garanderen een langdurige en veilige werking van de cv-ketel mits deze is onderhouden door een erkende monteur. De Haas Installatietechniek biedt u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten voor de centrale verwarming, combiketel of HR ketel. U heeft dan recht op 24-uurs service bij storingen. En onze monteurs komen met regelmaat de staat van uw cv-ketel controleren. Een veilig idee!

Snel & deskundig

In de regio ‘s Gravenmoer is De Haas Installatietechniek dé erkende servicemonteur voor de levering en montage van een combiketel of HR ketel. Maar ook voor storingen aan uw cv-ketel kunt u rekenen op onze snelle en deskundige hulp. We leveren en installeren alleen kwalitatief hoogwaardige producten. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze cv-ketels waarborgen en beleeft u er jarenlang plezier van!

Cv-ketel in de Reeshof nodig? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. 

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen