Riool ontstoppen Kaatsheuvel

Riool ontstoppen Kaatsheuvel

Heeft u last van een verstopping in Kaatsheuvel? Wat vervelend. De Haas Installatietechniek is het adres voor rioolreiniging, het verhelpen van verstoppingen en riooltechniek in Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waalwijk en Waspik. We hebben technische kennis en het materieel om alle problemen met uw riool te verhelpen. Belt u snel, dan bent u ook zo verlost van alle ellende die een verstopt riool met zich mee brengt.

Technieken voor ontstoppen

Als uw leidingen van toilet verstopt zijn, is doorspoelen met hoge druk vaak een adequate en snelle oplossing. Deze manier van ontstoppen gebruiken we bij grotere buizen. Als dat niet voldoende is, reinigen onze vakmensen uw leidingen nog grondiger. Dan komt er een roterende spuitkop, aangesloten op de hogedrukspuit, aan te pas. Bij een keukenafvoer of leidingen in de badkamer gebruiken we meestal een verenmachine. Dat is geschikt voor kleinere buizen. We kunnen hiermee perfect ontstoppen.

Direct een ontstopper nodig?

Een verstopte wc of douche kan erg vervelende situaties geven. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk verlost wil zijn van deze ellende. We werken in uw omgeving en kunnen u dus direct van dienst zijn. We werken met geavanceerde meetapparatuur waardoor we snel en vakkundig onderzoek kunnen doen zonder hierbij schade aan te richten. Geen onnodig hak- en breekwerk dus!

Een vrijblijvende offerte?

Wilt u weten of De Haas Installatietechniek iets voor u kan betekenen? Bel dan voor een offerte of afspraak. Onze mensen werken in de buurt en lossen uw lekkage of verstopping in Kaatsheuvel doeltreffend op, en denken mee over hoe u problemen in de toekomst kunt voorkomen. Onze service staat voor een optimaal eindresultaat. Daar profiteert u van

Riool ontstoppen in Kaatsheuvel? Bel dé loodgieter van Brabant: 06-14688197.

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen