Lekkage Rosmalen

Lekkage Rosmalen

Lekkage in Rosmalen? Dat is natuurlijk niet zo mooi! Gelukkig bent u terechtgekomen op onze website.

Wij zijn Loodgieter Brabant, voorheen ook wel bekend als de Haas installatietechniek.

Wij zijn al jaren actief in de installatiewereld en met onze ervaren medewerkers en technieken weten wij elke lekkage zo te vinden en te verhelpen. Zit u met een lekkage en wilt u weten waar deze vandaan komt en hoe deze op te lossen is? Aarzel dan niet en neem nu contact op.

Of uw lekkage zich bevindt op zolder, badkamer of in de kruipruimte, achter een muur of op een open plek, elke lekkage is bereikbaar en herstelbaar.

Dankzij de technologie die wij in huis hebben kunnen wij ook op de moeilijk bereikbaar plekken de lekkage traceren zodat wij niet meer hoeven open te breken dan nodig.

Zo zit u niet met onnodige openingen in muren en dit bespaart natuurlijk in de kosten!

Is er door de lekkage gevolgschade opgetreden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u alles onderbrengen bij een herstelbedrijf en kunnen wij al uw zorgen uit handen nemen.

Dankzij onze korte banden met diverse tegelzetters, timmermannen en stukadoors weten wij snel en adequaat te handelen en zit u niet te lang met lekke leidingen of schade aan uw woning.

Zo kunnen wij alles voor u tot in de originele staat herstellen.

Heeft u een lekkage en wenst u deze snel opgelost te hebben? Neem dan contact met ons op.

Wij bekijken hoe wij deze het beste kunnen herstellen en samen met u  kijken wij naar de mogelijkheden om ook de gevolgschade te herstellen.

Bent u verzekerd tegen deze schade? Het is natuurlijk ook mogelijk dat wij als contactpersoon werken voor uw verzekering, zo hoeft u nergens naar om te kijken en zorgen wij dat alles van begin tot eind voor u geregeld word.

Benieuwd wat wij voor uw lekkage in Rosmalen  kunnen betekenen? Wij zijn voor al uw vragen of om een afspraak te maken iedere dag bereikbaar van 07:00 tot 22:00 uur. Vaak hebben wij binnen 24 uur een van onze ervaren medewerkers klaar staan.

Lekkage in Rosmalen? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. l

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen