Riool ontstoppen Berkel-Enschot

Riool ontstoppen Berkel-Enschot

Spoelt uw wc niet meer goed door, borrelt er water in uw doucheputje omhoog of hangt er een vervelende rioollucht in uw woning? Waarschijnlijk is uw riolering verstopt. Het is raadzaam een ervaren vakman in te schakelen voor het ontstoppen van uw riool. De Haas Installatietechniek is specialist bij een verstopping in Berkel-Enschot, Tilburg, Oisterwijk en de Reeshof. Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvende offerte.

Technieken voor ontstoppen

Als uw leidingen van toilet verstopt zijn, is doorspoelen met hoge druk vaak een adequate en snelle oplossing. Deze manier van ontstoppen gebruiken we bij grotere buizen. Als dat niet voldoende is, reinigen onze vakmensen uw leidingen nog grondiger. Dan komt er een roterende spuitkop, aangesloten op de hogedrukspuit, aan te pas. Bij een keukenafvoer of leidingen in de badkamer gebruiken we meestal een verenmachine. Dat is geschikt voor kleinere buizen. We kunnen hiermee perfect ontstoppen.

Direct een ontstopper nodig?

Een verstopte wc of douche kan erg vervelende situaties geven. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk verlost wil zijn van deze ellende. We werken in uw omgeving en kunnen u in Berkel-Enschot dus direct van dienst zijn. We werken met geavanceerde meetapparatuur waardoor we snel en vakkundig onderzoek kunnen doen zonder hierbij schade aan te richten. Geen onnodig hak- en breekwerk dus!

Stankoverlast

Bij stankoverlast is uw rioleringssysteem mogelijk versleten. Hierdoor kan het afvalwater niet goed doorstromen en is het wachten op een verstopping. Aarzel niet om ons in te schakelen als u er zelf niet uitkomt. De Haas Installatietechniek kan uw riool in Berkel-Enschot snel komen vernieuwen en zorgen dat u geen stankoverlast meer heeft.

Riool ontstoppen in Berkel-Enschot? Bel dé loodgieter van Brabant: 06-14688197.

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen