Installatiebedrijf Heusden

Installatiebedrijf Heusden

Bent u op zoek naar een vakkundig installatiebedrijf in Heusden en omgeving? De Haas Installatietechniek kan u dan verder helpen. Het bedrijf heeft goed opgeleide en ervaren vakspecialisten die u graag van dienst zijn. U kunt onze loodgieters inschakelen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Wij staan voor u klaar bij alle klussen op het gebied van sanitair, water, verwarmingsketelonderhoud, storing van een cv-ketel, een lekkage of verstopping, de installatie van een complete badkamer en meer. Wij gaan voor de beste en betaalbare oplossing. Daar profiteert u van.

Ambitieus

De Haas Installatietechniek is een ambitieuze en jonge organisatie met ervaren en vakbekwame medewerkers. Ons personeel denkt graag mee over wat voor u de beste oplossing is. Dit leidt vaak tot oplossingen waardoor slagvaardiger en kostenbesparend kan worden gewerkt. Door ons bedrijf in een vroeg stadium te betrekken bij projecten, bent u altijd verzekerd van een optimaal eindresultaat. Onze filosofie is dan ook dat slagvaardigheid, kwaliteit en service bepalende factoren zijn voor continuïteit en groei. Wij zijn een allround installatiebedrijf voor Heusden en omgeving.

Garantie

De Haas Installatietechniek is aangesloten bij Uneto-VNI, waarmee u de garantie krijg dat u een echte vakman over de vloer hebt. U krijgt dan ook garantie op al onze werkzaamheden en installaties. Onze loodgieters en monteurs zijn stuk voor stuk vakbekwaam en hebben de juiste diploma’s op zak. Wij werken dan ook alleen maar met enthousiaste, betrouwbare en flexibele professionals. En dat waarderen onze klanten zeer. Wij hebben ook service hoog in het vaandel staan. Zo kunt u ons zeven dagen in de week bereiken als u een verstopping of lekkage heeft. En omdat wij begrijpen dat u niet altijd vrij kunt krijgen voor een klusje, zijn onze loodgieters, tegen opslag, ook in de avonduren en weekenden beschikbaar.

Duurzaam

De Haas Installatietechniek heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij zijn dan ook bespaarinstallateur. Dat houdt in dat we zo veel mogelijk milieuvriendelijke materialen van een goede kwaliteit gebruiken. Onze producten gaan langer mee. En het is ook nog eens goed voor het milieu en voor uw portemonnee. U kunt bij ons terecht voor hr-ketels, zonnepanelen, energiezuinige circulatiepompen, milieuvriendelijke dakbedekking en meer. Daarnaast recyclen wij onze afvalstoffen.

Installatiebedrijf in Heusden nodig? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. 

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen