Installatiebedrijf Rosmalen

Installatiebedrijf Rosmalen

U heeft gezocht naar installatiebedrijf Rosmalen. Waarschijnlijk zit u dus met een probleem waar u, misschien zelfs dringend, een loodgieter of monteur voor nodig heeft. Geen zorgen, u heeft deze zojuist gevonden! Wij van installatiebedrijf Rosmalen staan bekend onder de namen Loodgieter Brabant en De Haas Installatietechniek en wij helpen u graag verder. Als allround loodgieter zijn wij zowel een installatiebedrijf in Rosmalen als de rest van Noord-Brabant. Gevestigd in Kaatsheuvel, kunnen wij u in een half uurtje bereiken om u te hulp te schieten! U kunt contact met ons opnemen voor allerlei soorten klussen van heel groot tot heel klein, van langdurige klussen tot spoedgevallen.

Wij zijn klein begonnen maar in korte tijd uitgegroeid tot een groots installatiebedrijf dat service biedt op alle vlakken van het vak! Zo installeren, monteren, onderhouden of vervangen wij uw cv-ketel en kunnen wij voordelige onderhoudsabonnementen aanbieden in samenwerking met Abel & Co (voormalig Gasned). Tevens beschikken wij over de technologie om vervelende lekkages op te sporen voordat ze erger worden en meer problemen veroorzaken. Verstoppingen in uw toilet, badkuip of gootsteen zijn voor ons ook geen probleem. Andere sanitaire voorzieningen vallen ook onder ons vakgebied. Van het aansluiten van een kraan tot een complete badkamerrenovatie. Verder zijn wij gespecialiseerd in verwarming, riolering, airconditioning en andere koeltechnieken. Bij al onze diensten proberen wij een zo milieuvriendelijk mogelijke service te leveren aan de hand van duurzame producten zoals HR-ketels en zonnepanelen.

De werknemers van installatiebedrijf Rosmalen, Loodgieter Brabant, zijn enthousiaste monteurs en loodgieters die u maar al te graag te woord staan wanneer u contact op neemt. Wanneer u met een probleem zit kunt u dit met hen bespreken en eventueel kunnen zij langskomen om een nadere analyse van de situatie uit te voeren. Dan kunt u een afspraak maken, wanneer u het beste uitkomt, en zullen de werkzaamheden volgens plan uitgevoerd worden. Hierbij vinden wij het belangrijk u zowel voor, tijdens als na de werkzaamheden volledig te betrekken zodat u altijd op de hoogte bent van wat er precies uitgevoerd wordt. Eventuele schade wordt uiteraard ook weer gerepareerd.

Heeft u behoefte aan een installatiebedrijf in Rosmalen om de klus te klaren? Twijfel dan niet en neem eens contact op! Dit kan zowel telefonisch als via de mail, dagelijks tussen 07:00 en 22:00 zijn wij bereikbaar. Onze professionele gecertificeerde werknemers staan klaar om u van dienst te zijn!

Installatiebedrijf in Rosmalen nodig? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. 

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen