Installatiebedrijf de Reeshof

Installatiebedrijf de Reeshof

Welkom, wij zijn installatiebedrijf de Reeshof, Loodgieter Brabant. U heeft gezocht op Installatiebedrijf de Reeshof omdat u met een probleem zit waarbij u een installatiebedrijf in de Reeshof voor nodig heeft. Loodgieter Brabant, úw installatiebedrijf in de Reeshof, zal er alles aan gaan doen om de klus tot een goed einde te brengen waar u nog jaren profijt van zult hebben. Als installatiebedrijf in de Reeshof en ook de rest van Noord-Brabant garanderen wij u graag hoogstaande service voor een fatsoenlijke prijs! Al talloze klanten hebben deze service positief ondervonden en dat laten zij blijken uit de 9 die zij ons gemiddeld op onze website geven.

Wij verzorgen onder andere onderhoud aan uw cv-ketel, verwarming, sanitair en airconditioning. Verder verhelpen wij ook lekkages en verstoppingen, zo ook in uw riolering. Hiervoor gebruiken wij enkel de beste materialen om zo in de beste kwaliteit te kunnen voorzien. Zo gebruiken wij bij het installeren en monteren van nieuwe cv-ketels hoogstaande merken als Remeha, Nefit en Vaillant. Op sanitair gebied bieden wij verschillende mogelijkheden waaronder het installeren van een buitenkraan voor uw tuin, complete warm- en koud-water installaties, het aanpassen of volledig vervangen van onderdelen van uw toilet of badkamer, of zelfs de renovatie van uw complete toilet of badkamer.

Lekkages kunnen door ons worden opgespoord aan de hand van de nieuwste technieken en gereedschappen, zodat wij deze kunnen detecteren voordat ze een groot probleem gaan vormen! Dit doen wij zonder onnodig hak- of breekwerk. Eventuele schade die al veroorzaakt zijn, verhelpen wij ook. Indien deze vergoedt wordt door de verzekering kunnen wij u ook helpen met de aangifte.

Zoals u kunt lezen werpen wij onze aandacht op elk aspect van het vakgebied, zowel voor kleine installaties als grote klussen die meer tijd in beslag nemen. Graag zijn wij zo efficiënt mogelijk, vandaar dat onze werknemers zich helemaal verdiept hebben in het vak.
Onze werknemers zijn monteurs en loodgieters met een noemenswaardige vakbekwaamheid die continu hun ervaring met het vak blijven verreiken. Deze gecertificeerde professionals helpen u graag met elke klus verder en ook telefonisch of via de mail ondersteunen zij u graag. Wilt u een afspraak maken om een bepaald probleem te verhelpen uit uw woon- of werkomgeving? Wij staan voor u klaar!

Installatiebedrijf in de Reeshof nodig? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. 

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen