Installatiebedrijf Vlijmen

Installatiebedrijf Vlijmen

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf in Vlijmen omdat u hulp in huis of op het werk nodig hebt waar een loodgieter voor nodig is? Zoek niet verder! U heeft zojuist de best mogelijke oplossing gevonden! Wij zijn installatiebedrijf Vlijmen van Loodgieter Brabant en wij zijn u graag van dienst. Wij zijn gevestigd in Kaatsheuvel maar zijn ook graag uw installatiebedrijf in Vlijmen. Als allround installateur verlenen wij onze diensten overal in Noord-Brabant en beschikken wij over de meest geavanceerde technieken en producten. Van cv-ketel problemen tot het leggen van milieuvriendelijke dakbedekking; geen klus is te zwaar voor ons! Neem gerust eens contact op als u wilt weten hoe wij u kunnen helpen. Dat kan zowel via de mail als telefonisch, dagelijks tussen 07:00 uur en 22:00 uur.

Onze werkzaamheden betreffen een zeer breed scala een diensten. Zo kunnen wij u helpen met het opsporen van lekkages en deze verhelpen, verstoppingen ontstoppen, cv-ketels leveren, huren,  onderhouden, monteren en installeren! Tevens bekommeren wij ons over uw riolering, uw sanitaire voorzieningen, uw airconditioning en over andere koeltechnieken. Voor al deze disciplines hebben wij zo onze eigen methodes en technieken, allemaal uitgevoerd door onze professionele gecertificeerde monteurs en loodgieters. Deze enthousiastelingen hebben een voorliefde voor het vak en laten u graag zien wat ze kunnen. Dit doen zij op een zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijke wijze om zo uw tijd en geld te besparen. Wanneer u een met een probleem zit zal een van onze werknemers met u het probleem bespreken en wanneer nodig langskomen om het probleem te bekijken. Vervolgens kunt u een afspraak maken en zal het probleem zo snel mogelijk verholpen worden.

Loodgieter Brabant, uw installatiebedrijf in Vlijmen, is aangesloten bij Uneto-VNI,  KvINL en Loodgieter.nl. Dankzij deze aansluitingen kunnen wij als installatiebedrijf in Vlijmen en omgeving de beste services voor een redelijke prijs leveren. Tevens zijn onze werknemers CV-OK monteurs,  zodat u er honderd procent zeker van kan zijn dat zij daadwerkelijk de betrouwbaarste loodgieters en monteurs zijn die u zult vinden.

Heeft u dus thuis of op het werk een grote klus, een kleine klus of zelfs een spoedgeval? Vertrouw dan op ons om de klus te klaren!

Installatiebedrijf in Vlijmen nodig? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. 

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen