Riool ontstoppen Geertruidenberg

Riool ontstoppen Geertruidenberg

Heeft u last van een verstopping in Geertruidenberg? Wat vervelend. De Haas Installatietechniek is het adres voor rioolreiniging, riool ontstoppen en riooltechniek in Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Oosterhout en Breda. We hebben technische kennis en het materieel om alle problemen met uw riool te verhelpen. Belt u snel, dan bent u van uw verstopt riool en bijkomende narigheid af.

Voorkom problemen

Een verstopping in badkamer, douche of toilet vraagt om snel ingrijpen. Een verstopte afvoer in bad of douche komt vaak door opgehoopte zeep- en olieresten en een verstopt toilet door het gebruik van vochtige toiletdoekjes of verkeerd afvoeren van damesverband. Dit is dus zeker deels te voorkomen, maar niet helemaal. Voorkom problemen in de toekomst en laat uw riolering aanleggen door een specialist op dit gebied. We helpen vakkundig en snel! Stankoverlast is een duidelijk signaal dat uw riool deskundig nagekeken moet worden.

Direct een ontstopper nodig?

Een verstopte wc kan erg vervelende situaties geven. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk verlost wil zijn van de verstopping van uw toilet. We gebruiken hiervoor diverse technieken. Zoals het opsporen van de verstopping met een camera. Onder hoge druk spuiten we hierna de riolering door en verwijderen zo permanent obstructies. We werken met geavanceerde meetapparatuur waardoor we onderzoek kunnen doen zonder hierbij schade aan te richten. Geen onnodig hak- en breekwerk dus!

Een vrijblijvende offerte?

Wilt u weten of De Haas Installatietechniek iets voor u kan betekenen? Bel dan voor een offerte of afspraak. Onze mensen staan snel bij u op de stoep in Geertruidenberg. We lossen uw lekkage of verstopping doeltreffend op, en denkt mee over hoe u problemen in de toekomst kunt voorkomen. Onze service staat voor een optimaal eindresultaat. Daar profiteert u van!

Riool ontstoppen in Geertruidenberg? Bel dé loodgieter van Brabant: 06-14688197.

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen