Installatiebedrijf Tilburg

Installatiebedrijf Tilburg

Welkom, wij zijn loodgieter Brabant, het installatiebedrijf bij u in de regio!

Of het gaat om kleine installaties, grote installaties, luchtbehandelingsinstallaties, cv installaties of andere installaties zijn wij uw partner.

Met kennis op het gebied van alles wat met water en afvoer te maken heeft, van het vervangen van uw cv ketel tot het aanleggen van een compleet nieuwe cv installatie of zelfs het verhelpen van een dak lekkage of toiletverstopping bent u bij Loodgieter Brabant aan het juiste adres.

Wij zijn uw installatiebedrijf in Tilburg!

Geen werk is te moeilijk voor onze goed opgeleide medewerkers, wij kunnen elk probleem op het gebied van uw cv installatie, lekkages, verstoppingen of storingen oplossen.

Heeft u bijvoorbeeld een storing aan uw cv ketel? Wij staan binnen 24 uur voor u klaar, vaak zelfs al binnen enkele uren! Wilt u een nieuwe cv ketel? Door een aantal korte vragen weten wij vaak al snel wat u nodig heeft, zo hoeft u niet thuis te wachten tot hier iemand voor langs komt maar kunt u uw nieuwe cv ketel bijvoorbeeld aanschaffen terwijl u gewoon boodschappen aan het doen bent!

Bent u van plan uw huis te verbouwen of een compleet nieuwe cv installatie aan te leggen?

Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u kijken wij wat uw wensen zijn en wat u verwacht na de verbouwing. Wij maken hier dan een prijsopgave van met al uw wensen daarin opgenomen zodat u vooraf altijd weet waar u aan toe bent.

Samen met u lopen wij het hele traject door, van begin tot eind kunnen wij uw partner zijn.

Wij werken ook samen met diverse tegelzetters of stukadoors, vanwege deze strakke en korte lijnen weten wij hoe alles verloopt en kunnen wij snel ingrijpen wanneer er iets moet veranderen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen, dan kunnen wij met de mogelijkheden bespreken.

Hebt u vragen over onze werkzaamheden of wilt u een afspraak maken voor een opname, of een kleinere klus zoals een lekkage verstopping of storing? Wij zijn tijdens werkdagen bereikbaar van 07:00 uur tot 22:00 uur en staan u graag te woord.

Installatiebedrijf in Tilburg nodig? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. 

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen