Loodgieter Berkel-Enschot

Loodgieter Berkel-Enschot

Heeft u last van een lekkage? Is er een verstopping van toilet, gootsteen, douche of bad? Of zijn er problemen met de waterleiding of riolering? U heeft duidelijk een loodgieter nodig. Gelukkig kunnen wij bij De Haas Installatietechniek uw probleem snel verhelpen. We werken in de regio Berkel-Enschot, Oisterwijk, Loon op Zand en Tilburg.

Kies voor de beste en betaalbare oplossing

De Haas Installatietechniek staat voor u klaar bij alle klussen op het gebied van water, sanitair, verwarmingsketel onderhoud, Cv-ketel storing, een lekkage of verstopping, de installatie van een complete badkamer en meer. We zoeken altijd naar de beste en evengoed betaalbare oplossing. En daar profiteert u van!

Garantie op werk en installaties

We zijn aangesloten bij Uneto-VNI, waarmee u garantie heeft op al onze werkzaamheden en installaties. Bij De Haas Installatietechniek bent verzekerd van vakwerk. Onze loodgieters en monteurs zijn vakbekwaam en beschikken over de juiste vakdiploma’s. We werken uitsluitend met enthousiaste, flexibele en betrouwbare professionals. Iets wat al onze klanten zeer waarderen.

Deskundig advies, service en kwaliteit

De Haas Installatietechniek staat garant voor vakkundige installatie, reparatie en onderhoud. We geven deskundig advies en brengen een offerte op maat uit. We voeren uw opdracht degelijk en volgens afspraak uit. U kunt hierbij rekenen op onze optimale service en kwaliteit. En daar heeft u nog jarenlang plezier van!

Loodgieter in Berkel-Enschot nodig? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. 

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Call Now ButtonNu bellen