Installatiebedrijf Kaatsheuvel

Installatiebedrijf Kaatsheuvel

Loopt uw hele huis vol water door een ernstige lekkage? Kunt u uw badkamer niet meer fatsoenlijk bezoeken vanwege een verstopping of doet de verwarming of airconditioning het niet meer? Installatiebedrijf Kaatsheuvel van Loodgieter Brabant helpt u uit de brand! Loodgieter Brabant, ook bekend onder De Haas Installatietechniek, is uw installatiebedrijf in Kaatsheuvel! Ons hoofdkantoor is tevens gevestigd in Kaatsheuvel, dus u kunt op de allersnelste en uiteraard de allerbeste service rekenen!

Ons vakgebied spreidt zich uit van het installeren of vervangen van cv-ketels, verwarming, sanitaire voorzieningen, riolering, airconditioning en andere koeltechnieken. Tevens lossen wij de hardnekkigste verstoppingen en lekkages op. Lekkages kunnen wij zelfs voor u opsporen aan de hand van de moderne apparatuur en technieken die wij hanteren. Wij zijn een professionele en besparende installateur, die aangesloten is bij Uneto-VNI, Abel & Co (voormalig Gasned) en Loodgieter.nl . Dankzij deze banden kunnen wij nog beter te werk gaan en kwalitatief hoogwaardige producten leveren. Zo werken wij onder andere met cv-ketels van goede merken zoals Remeha, Nefit en Vaillant, tevens zijn wij dealer van de erkende merken Nefit en Remeha. U kunt zelfs een onderhoudsabonnement bij ons afsluiten wanneer u uw cv-ketel laat vervangen of onderhouden. Deze bieden wij in samenwerking met Abel & Co (voormalig Gasned) aan en zijn voor u velen malen voordeliger!

De werknemers van installatiebedrijf Kaatsheuvel, Loodgieter Brabant, zijn zeer vakbekwame enthousiastelingen die u maar al te graag verder helpen. Deze gecertificeerde professionals staan voor vakkundige installatie, reparatie en onderhoud! Zij geven deskundig advies en brengen een offerte uit op maat en voeren opdrachten degelijk en volgens afspraak uit. Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs staan daarbij hoog in het vaandel. Op deze manier garanderen wij dat zowel voor, tijdens als na de uitvoering van de werkzaamheden u de beste service geleverd krijgt!

Benieuwd hoe wij u in Kaatsheuvel als installatiebedrijf Kaatheuvel verder kunnen helpen? Dan kunt u via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Ook voor spoedgevallen staan wij paraat om u zo snel mogelijk van dienst te zijn! Dagelijks zijn wij tussen 07:00 en 22:00 bereikbaar. Wij horen graag hoe wij u van dienst kunnen zijn!

Installatiebedrijf in Kaatsheuvel nodig? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. 

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen