Lekkage de Reeshof

Lekkage de Reeshof

Een lekkage in de regio de Reeshof, Tilburg, Rijen of Dongen? Geen nood! Wij staan met een erkend team loodgieters voor u klaar om uw probleem te verhelpen. De Haas Installatietechniek is er voor een lekkende kraan, lek in dak, gesprongen waterleiding, lekkende dakgoot of andere problemen aan uw riolering. U zoekt een vakman? Bel ons dan.

Uw lekkage snel en goed opgelost!

Een lekkage komt altijd ongelegen en kan veel schade veroorzaken. We begrijpen dat u snel een oplossing wenst. Dat komt goed uit, want wij werken met geavanceerde apparatuur voor lekdetectie. Zo hebben we snel het probleem in beeld en kunnen we onnodig hak- en breekwerk voorkomen. Daar profiteert u van!

Vakbekwame loodgieters en monteurs

De Haas Installatietechniek werkt uitsluitend met ervaren professionals die beschikken over de juiste vakdiploma’s. Ze zijn betrokken en vakbekwaam. Ze denken graag met u mee. Wilt u na reparatie van het lek direct het schilder- en stucwerk afhandelen? Dan helpen we u graag aan goede vakmensen waar wij al jaren mee samenwerken. Dit leidt vaak tot slagvaardige en kostenbesparende oplossingen.

Verder dan lekkage alleen…

De Haas Installatietechniek staat garant voor vakkundige installatie, reparatie en onderhoud! Wij geven deskundig advies, brengen een offerte uit op maat en voeren opdrachten degelijk en volgens afspraak uit. Dit betekent dat u zowel voor, tijdens als na oplevering van de werkzaamheden op ons kunt rekenen.

Lekkage in de Reeshof? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97.

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen