Cv-ketel Raamsdonksveer

Cv-ketel Raamsdonksveer

Op zoek naar een nieuwe cv-ketel? In de regio Den Bosch is De Haas Installatietechniek dé erkende servicemonteur voor de levering en montage van een combiketel of HR ketel. Maar we doen meer. We lossen ook de storing aan uw cv-ketel storing snel en deskundig op, plaatsen een extra radiator of verzorgen uw cv-ketelonderhoud. Of u nu in Raamsdonksveer, Raamsdonk, Geertruidenberg of Oosterhout woont, we staan snel bij u voor de deur.

Onze vakmensen garanderen uw comfort

Warm water en een aangename temperatuur brengen comfort in huis of op de werkvloer. Als er een storing in uw cv-ketel optreedt, kan dat veel hinder met zich meebrengen. We begrijpen dan ook dat u op zo’n moment snel geholpen wilt worden. De Haas Installatietechniek komt graag uw defect verhelpen. We hebben daarvoor goed opgeleide en ervaren vakmensen in huis. U hoeft enkel de telefoon te pakken voor een afspraak.

Erkend dealer Nefit en Remeha

De Haas Installatietechniek is erkend Nefit en Remeha dealer.
Ook voor onderhoud en reparatie aan andere merken cv-ketels kunt u bij ons terecht. We staan garant voor vakkundige installatie, reparatie en onderhoud. We leveren en installeren alleen kwalitatief hoogwaardige producten. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze cv-ketels waarborgen en beleeft u er jarenlang plezier van!

Onderhoud en installatie

Natuurlijk biedt De Haas Installatietechniek ook onderhoud en installatie van systemen als waterleiding en radiatoren. Wist u dat we ook uw badkamer renovatie kunnen uitvoeren? We verleggen waterleidingen exact zoals uw aannemer dat wenst, plaatsen een extra radiator en zorgen dat uw warmwaterinstallatie hierop berekend is. Dankzij De Haas Installatietechniek komt u niet in de kou te zitten!

Cv-ketel in Raamsdonksveer nodig? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. 

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen