Installatiebedrijf Dongen

Installatiebedrijf Dongen

Installatiebedrijf Dongen is een installatiebedrijf onder de naam Loodgieter Brabant, tevens bekend als De Haas Installatietechniek. Als installatiebedrijf in Dongen en omgeving verzorgen wij de beste service op het gebied van installatie en onderhoud! Wij betreden een noemenswaardig breed vakgebied zodat wij u op alle vlakken van dienst kunnen zijn. Zo kunnen wij u helpen bij het onderhoud, het installeren of het compleet vervangen van uw cv-ketel, verwarming, airconditioning en uw sanitaire voorzieningen. Verder kunnen wij lekkages opsporen aan de hand van de kwalitatief hoogstaande materialen en technieken die wij gebruiken. Of het nu gaat om een badkamer-, dak-, gas- of CV lekkage of een lekkende kraan. Omdat een lekkage altijd ongelegen komt, nemen wij u zo veel mogelijk uit handen.
Zo verhelpen wij ook de vervelendste verstoppingen van uw WC, badkuip of gootsteen.

Loodgieter Brabant is een allround installatiebedrijf dat Dongen en zo ook de rest van Noord-Brabant onder handen neemt. Om er voor te zorgen dat wij elke keer weer onze beloofde en geprezen service kunnen leveren maken wij zeker dat al onze monteurs en loodgieters vakbekwame professionals zijn met een voorliefde voor het vak! Onze werknemers zijn niet enkel enthousiast maar ook gecertificeerde ervaringsdeskundigen die u maar al te graag de best mogelijke service leveren, en als klap op de vuurpijl zijn zij ook nog eens CV-OK monteurs. Tot nog toe heeft Noord-Brabant onze verdiensten zeer geprezen, wat blijkt uit de 90/100 % waardering die men ons op onze website heeft gegeven.

Wij houden er ook graag rekening mee dat onze werkzaamheden de staat van het milieu niet aantasten en daarom zijn wij als installatiebedrijf Dongen van Loodgieter Brabant een bespaarinstallateur! Er wordt door ons gebruik gemaakt van zo veel mogelijk milieuvriendelijke, duurzame materialen die ook nog eens van een goede kwaliteit zijn! Door het gebruik van zulke materialen gaan onze producten en uw gerepareerde producten veel langer mee; zowel goed voor het milieu als uw portemonnee! Zo vallen onder deze duurzame producten onder andere milieuvriendelijke dakbedekking, zonnepanelen, energiezuinige circulatiepompen en HR ketels. Bovendien recyclen wij onze afvalstoffen.

Graag willen wij dat u alles wat wij bij de gevraagde klus ondernemen kunt zien. Daarom helpen wij u graag zowel voor, tijdens, als na de werkzaamheden met het inplannen van een opdracht. Wanneer u contact met ons opneemt zal een van onze werknemers met u de klus bespreken om zo met u tot een zo efficiënt mogelijke oplossing te komen. Zo proberen wij de klus zo snel en effectief mogelijk te klaren!
Benieuwd hoe wij u exact met uw probleem verder kunnen helpen? Twijfel dan niet en bel of email ons direct! Dagelijks zijn wij tussen 07:00 uur en 22:00 uur bereikbaar.

Installatiebedrijf Dongen nodig? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. 

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen