Installatiebedrijf Waalwijk

Installatiebedrijf Waalwijk

Zoek dan niet verder! Loodgieter Brabant is uw installatiebedrijf in Waalwijk en omstreken.
Wij zijn een allround installatiebedrijf voor al uw voorkomende werkzaamheden in of aan uw woning.
Ook buiten uw woning, zoals bijvoorbeeld de riolering valt onder ons vakgebied.
Van verhelpen van een verstopping aan uw riool tot het aanleggen van een nieuwe riool of het vernieuwen van uw thermostaatkraan tot het aanleggen van een complete cv installatie is Loodgieter Brabant het installatiebedrijf dat voor u klaarstaat!
Als Loodgieter Brabant, het installatiebedrijf in Waalwijk, staan wij ook voor u klaar.

Bent u van plan om uw badkamer te verbouwen of heeft u een lekkage of zelfs een verstopping? Dan kunnen wij snel en vakkundig voor u handelen.
Een lekkage en daardoor gevolgschade? Ook dan kunnen wij van begin tot eind alles voor u herstellen. Uiteraard beginnen we met het opsporen van het lek, deze zal eerst verholpen worden. Vervolgens kunnen wij alles tot in de originele staat herstellen.
Door onze korte lijnen met diverse stukadoors, timmermannen en tegelzetters kunnen wij vaak ook snel handelen en heeft u voor alle werkzaamheden slechts één aanspreekpunt, zo blijft het ook voor u overzichtelijk. Wilt u iets anders verbouwen? Zoals u badkamer, komen wij bij u langs om uw huidige badkamer te bekijken en samen met u te bespreken wat de mogelijkheden en wat uw wensen zijn, uw visie staat vooraan en wij kunnen ons overal op aanpassen.

Ook na afloop van de werkzaamheden kunt u nog altijd bij ons terecht wanneer u nog vragen heeft.
Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten, zo kunnen wij duurzaamheid en garantie waarborgen.
Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij alle werkzaamheden tot een goed einde brengen en kunt u binnen enkele weken genieten van een nieuwe badkamer of keuken en is elke schade snel verholpen en hersteld.
Vanaf tekening tot oplevering zijn wij uw installatiebedrijf in Waalwijk.
Doordat wij alles voor u kunnen regelen heeft u een aanspreekpunt, hiermee kunnen wij een hoop lasten en zorgen van uw schouders halen.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact op, ook voor een persoonlijk gesprek met een advies op maat staan wij graag voor u klaar!

Installatiebedrijf in Waalwijk nodig? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. 

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen