Lekkage Kaatsheuvel

Lekkage Kaatsheuvel

Een lekkage in Kaatsheuvel? Dat vraagt om snel ingrijpen. Zo voorkomt u overlast en schade. Of het nu gaat om een lekkende kraan, een lekkage aan uw dak of een gesprongen waterleiding. De Haas Installatietechniek is dé erkende loodgieter in de regio Loon op Zand, Tilburg, Kaatsheuvel en Waalwijk. Bel ons, we zijn in de buurt!

Vakbekwame loodgieters en monteurs

Een lekkage kan erg vervelende situaties geven. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Onze vakbekwame loodgieters en monteurs zoeken altijd naar de beste oplossing voor u. We hebben jarenlange ervaring en werken met geavanceerde meetapparatuur. Zo kunnen we grondig onderzoek doen naar het lek zonder schade aan te richten. Onnodig hak- en breekwerk proberen wij altijd te voorkomen!

Betaalbare oplossing

Er zijn verschillende vormen van lekdetectie. Bij een rioollucht kan er een scheur in uw riolering zitten. Dat vraagt om een andere oplossing dan bij schimmel of vochtplekken op de muur door een lek in een dak. Van welke lekkage u ook last heeft, bij De Haas Installatietechniek vindt u een oplossing. We denken met u mee en zorgen dat er een betaalbare en optimale lekbestrijding komt.

Servicegericht en behulpzaam

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Kaatsheuvel? Bel dan voor een offerte of afspraak. Onze mensen lossen niet alleen uw lekkage op, maar denken ook mee hoe u problemen in de toekomst kunt voorkomen. Bij De Haas Installatietechniek heeft u altijd garantie op het installatiewerk. We leveren en installeren alleen kwalitatief hoogwaardige producten, zodat u hier jarenlang plezier van kunt beleven.

Lekkage in Kaatsheuvel? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97.

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen