Riool ontstoppen Breda

Riool ontstoppen Breda

Last van een verstopt riool? Dat komen we direct oplossen! Ons ervaren team specialisten van De Haas Installatietechniek staat 24 uur per dag voor u klaar in Breda, Bavel, Prinsenbeek, Oosterhout. We sporen verstoppingen snel op en repareren alles naar wens. Laat uw gegevens achter op het formulier als u een vrijblijvende offerte wilt voor het ontstoppen van uw riool.

Ontstopper niet gebruiken!

Riolen hebben de eigenschap na verloop van tijd te vervuilen. Daardoor neemt de kans op een verstopping toe. Regelmatige controle en preventieve rioolreiniging kunnen narigheid voorkomen. U denkt misschien bij een verstopte wc, wasbak of douche zelf het probleem te kunnen verhelpen met ontstopper. Doe dit alstublieft nooit! U kunt het probleem verergeren of chemische brandwonden oplopen. Laat een vakman uw verstopping oplossen! De Haas Installatietechniek staat garant voor een snelle en adequate service om uw probleem te verhelpen.

Rioolinspectie

Wacht niet te lang als u twijfelt over de staat van uw riool. Het kan een hoop kosten schelen als u er tijdig bij bent en problemen kunt voorkomen. Om vast te stellen of een riool goed gereinigd is, dient altijd een rioolinspectie uitgevoerd te worden. Dit doen we met speciale camera’s, zodat onnodig breekwerk kan worden voorkomen.

Stankoverlast

Bij stankoverlast is uw rioleringssysteem mogelijk versleten. Hierdoor kan het afvalwater niet goed doorstromen en is het wachten op een verstopping. Aarzel niet om ons in te schakelen als u er zelf niet uitkomt. De Haas Installatietechniek kan uw riool snel komen vernieuwen en zorgen dat u geen stankoverlast meer heeft. Bel voor een afspraak!

Riool ontstoppen in Breda? Bel dé loodgieter van Brabant: 06-14688197.

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen