Loodgieter Drunen

Loodgieter Drunen

Heeft u last van een lekkage in huis? Is er een verstopping van toilet, gootsteen, douche of bad? Of zijn er problemen met de waterleiding of riolering? Wat vervelend. Gelukkig kunnen wij bij De Haas Installatietechniek uw probleem snel verhelpen. We zijn dé erkende loodgieter in de regio Drunen, Vlijmen, Heusden en Den Bosch.

Kies voor de beste en betaalbare oplossing

De Haas Installatietechniek staat voor u klaar bij alle klussen op het gebied van water, sanitair, verwarmingsketel onderhoud, Cv-ketel storing, een lekkage of verstopping, de installatie van een complete badkamer en meer. We zoeken altijd naar de beste en evengoed betaalbare oplossing. En daar profiteert u van!

Garantie op werk en installaties

We zijn aangesloten bij Uneto-VNI, waarmee u garantie heeft op al onze werkzaamheden en installaties. U bent bij De Haas Installatietechniek dus verzekerd van vakwerk. We werken uitsluitend met enthousiaste, flexibele en betrouwbare professionals. Onze loodgieters en monteurs zijn vakbekwaam en beschikken over de juiste vakdiploma’s. Iets wat al onze klanten zeer waarderen.

Optimale service

Uw problemen in huis snel en deskundig oplossen? Bel dan De Haas Installatietechniek voor een offerte of afspraak. We sturen zo snel mogelijk iemand langs. En we kijken verder dan onze neus lang is. We lossen niet alleen uw lekkage of verstopping op, maar  denken ook mee over hoe u problemen in de toekomst kunt voorkomen. Onze service staat voor een optimaal eindresultaat.

Loodgieter in Drunen nodig? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. 

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen