Loodgieter Den Bosch

Loodgieter Den Bosch

Heeft u last van een lekkage in huis? Is er een verstopping van toilet, gootsteen, douche of bad? Of zijn er problemen met de waterleiding of riolering? Wat vervelend. Gelukkig kunnen wij bij De Haas Installatietechniek uw probleem snel verhelpen. We werken in de regio Den Bosch, Vlijmen, Drunen en Waalwijk.

Kies voor de beste en betaalbare oplossing

De Haas Installatietechniek is dé erkende loodgieter in Brabant. We staan voor u klaar bij alle klussen op het gebied van water, sanitair, verwarmingsketel onderhoud, Cv-ketel storing, een lekkage of verstopping, de installatie van een complete badkamer en meer. We zoeken altijd naar de beste en evengoed betaalbare oplossing. En daar profiteert u van!

Garantie op werk en installaties

We zijn aangesloten bij Uneto-VNI. U heeft dus garantie op al onze werkzaamheden en installaties. Bij De Haas Installatietechniek bent u verzekerd van vakwerk. Onze loodgieters en monteurs zijn vakbekwaam en beschikken over de juiste vakdiploma’s. We werken uitsluitend met enthousiaste, flexibele en betrouwbare professionals. Iets wat al onze klanten zeer waarderen! Daarnaast gebruiken wij duurzame en zo veel mogelijk milieuvriendelijke materialen van een goede kwaliteit. De producten gaan hierdoor langer mee en dat is goed voor het milieu en voor uw portemonnee! U kunt van ons gebruik maken als loodgieter in Den Bosch en omgeving!

Optimale service

U wilt ook snel en deskundig een oplossing voor lekkage of verstopping? Bel dan De Haas Installatietechniek voor een offerte of afspraak. We sturen zo snel mogelijk iemand langs. En we kijken verder dan onze neus lang is. We lossen niet alleen uw vraag op, maar  denken ook mee over hoe u problemen in de toekomst kunt voorkomen. Onze service staat voor een optimaal eindresultaat.

Waar wacht u nog op? Bij De Haas Installatietechniek BV kunt u terecht voor al uw loodgieterswerkzaamheden en meer. Wij staan voor u klaar als loodgieter in Den Bosch, maar ook in de regio’s Vlijmen, Drunen en Waalwijk.

Ons personeel bestaat uit loodgieters en monteurs die vakbekwaam, enthousiast professioneel zijn en beschikken over de juiste vakdiploma’s.

Loodgieter in Den Bosch nodig? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. 

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen