Cv-ketel Geertruidenberg

Cv-ketel Geertruidenberg

Tijd voor een nieuwe cv-ketel? Of zoekt u een goede installateur of servicemonteur voor de storing in uw verwarmingsketel? De Haas Installatietechniek werkt in de regio Geertruidenberg, Raamsdonk, Raamsdonksveer of Oosterhout en is een erkende leverancier van HR of combiketel. We kunnen u snel van dienst zijn. Bel voor een vrijblijvende offerte of afspraak!

Storing cv-ketel

Niets is zo vervelend als koud water onder de douche of een niet werkende verwarming. Wij begrijpen dan ook dat u zo snel mogelijk van de storing in uw cv-ketel af wilt. We staan bekend om onze snelle en degelijke service. De Haas Installatietechniek laat u niet in de kou zitten!

Erkend dealer Nefit en Remeha

De Haas Installatietechniek is een erkend Nefit en Remeha dealer.
Maar ook voor onderhoud en reparatie aan andere merken cv-ketels kunt u bij ons terecht. We werken met goed opgeleide servicemonteurs en zorgen voor een degelijke levering en montage van uw cv-ketel. Bij ons heeft u altijd garantie op het installatiewerk.

Direct een vakman nodig?

Heeft u direct een vakman nodig? Bel ons dan. De Haas Installatietechniek staat garant voor vakkundige installatie, reparatie en onderhoud! We leveren en installeren alleen kwalitatief hoogwaardige producten. Zo kunnen we de kwaliteit van onze cv-ketels waarborgen. En daar heeft u jarenlang plezier van!

Cv-ketel in Geertruidenberg nodig? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. 

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen