Installatiebedrijf Loon op Zand

Installatiebedrijf Loon op Zand

Bent u woonachtig of werkt u in Loon op Zand en heeft u last van een verstopping, lekkage, of wilt u graag een nieuwe cv-ketel? Installatiebedrijf Loon op Zand van Loodgieter Brabant helpt u graag verder! Wij van Installatiebedrijf Loon op Zand, bekend als Loodgieter Brabant komen uit Kaatsheuvel en schieten u graag voor grote klussen, kleine klussen en spoedgevallen te hulp! Wij zijn een installatiebedrijf in Loon op Zand en ook de rest van Noord-Brabant dat er naar streeft elke keer weer de beste kwaliteit en de beste service te leveren. Tot nog toe zijn wij hier in geslaagd wat ook blijkt uit de positieve recensies op onze website! Gemiddeld geeft men ons als installatiebedrijf een 9!

Onze werkzaamheden betreffen vele vakgebieden en een van onze specialiteiten is de installatie van cv-ketels. Wij lossen storingen aan de cv-ketel op, plegen wanneer nodig intensief onderhoud of leveren en monteren een volledig nieuwe ketel. Het goed en structureel onderhoud van uw cv-ketel is erg belangrijk voor het voorkomen van storingen en het behouden van de duurzaamheid. Wij als installatiebedrijf Loon op Zand zijn aangesloten bij Abel & Co (voormalig  Gasned) en bieden in samenwerking met hen onderhoudsabonnementen aan voor uw cv-ketel aan. Deze zijn voordeliger en zullen u veel ellende besparen! Tevens zijn wij erkend dealer van goede merken als Remeha en Nefit, en ook weten onze monteurs met andere diverse merken zoals Bosch, Vaillant en Agpo prima raad! Daar bovenop komt nog dat wij van de gangbare Ccv-ketels onderdelen op voorraad hebben liggen, zodat wij snel en kostenbesparend mogelijk storingen en andere defecten direct op kunnen lossen! In het geval dat wij niet over de juiste onderdelen beschikken zullen onze leveranciers die zo snel mogelijk verzorgen.

Nu zijn wij niet enkel gespecialiseerd in cv-ketels, maar verdiepen wij ons zo veel mogelijk in alle aspecten van het vakgebied. Zo sporen wij lekkages op en verhelpen deze, verhelpen wij allerlei soorten verstoppingen en verzorgen wij de installatie en het onderhoud van uw riolering, sanitair en airconditioning. Dit werk wordt door onze professionele monteurs en loodgieters uitgevoerd, voor wie geen klus te moeilijk is! Deze vakbekwame werknemers bespreken graag zowel voor, tijdens als na het traject de gang van zaken zodat u altijd op de hoogte bent van wat wij precies in uw woon-/werkomgeving uitvoeren.

Onze werknemers staan dagelijks tussen 07:00 en 22:00 voor u klaar om u te helpen met het oplossen van problemen. Aarzel niet en bel of mail vandaag nog om te kijken hoe wij als installatiebedrijf Loon op Zand u het beste verder kunnen helpen! Wij streven er naar op onze kennis van het vak continu uit te breiden en dit ook te laten blijken bij de uitvoering van elke klus!

Installatiebedrijf in Loon op Zand nodig? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. 

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen