Installatiebedrijf Berkel-Enschot

Installatiebedrijf Berkel-Enschot

Bent u op zoek naar een vakkundig installatiebedrijf of goede loodgieter in Berkel-Enschot en omgeving? De Haas Installatietechniek heeft goed opgeleide en ervaren vakspecialisten die u graag van dienst zijn. U kunt ons inschakelen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij de installatie en onderhoud van een cv-ketel of airconditioning, het verhelpen van lekkage of verstopping of de aanleg van een complete badkamer. Bij de Haas Installatietechniek kunt u terecht voor al uw loodgieterswerkzaamheden en meer. Van installatie tot onderhoud.

Ambitieus

De Haas Installatietechniek is een jonge en ambitieuze organisatie met ervaren en vakbekwame medewerkers. Zij denken graag met u mee over wat voor u de beste oplossing is. Dit leidt vaak tot oplossingen waardoor slagvaardiger en kostenbesparend kan worden gewerkt. Door ons bedrijf in een vroeg stadium te betrekken bij projecten, bent u verzekerd van een optimaal eindresultaat. Onze filosofie is dan ook dat slagvaardigheid, kwaliteit en service bepalende factoren zijn voor continuïteit en groei. Wij gaan altijd voor de beste en meest betaalbare optie. Wij zijn een allround installatiebedrijf in Berkel-Enschot en omgeving.

Duurzaam

De Haas Installatietechniek heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij zijn dan ook bespaarinstallateur. Dat houdt in dat we zo veel mogelijk milieuvriendelijke materialen van een goede kwaliteit gebruiken. Onze producten gaan langer mee. En het is ook nog eens goed voor het milieu en voor uw portemonnee. U kunt bij ons terecht voor hr-ketels, zonnepanelen, energiezuinige circulatiepompen, milieuvriendelijke dakbedekking en meer. Daarnaast recyclen wij onze afvalstoffen.

Service

Wij vinden service erg belangrijk. Zo kunt u ons zeven dagen in de week bereiken als u een verstopping of lekkage heeft. En omdat wij begrijpen dat u niet altijd vrij kunt krijgen voor een klusje, zijn onze loodgieters, tegen opslag, ook in de avonduren en weekenden beschikbaar. Daarnaast geven we net dat beetje extra. Zo hebben onze servicemonteurs standaard slofjes over de schoenen. Zo blijft uw vloer schoon en onbeschadigd. En op onze site plaatsen we regelmatig handige tips over hoe u bijvoorbeeld zelf een verstopping kunt verhelpen.

Installatiebedrijf in Berkel-Enschot nodig? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. 

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur
Snelle service

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen