Loodgieter Heusden

Loodgieter Heusden

Spoelt uw toilet of afvoerputje niet meer door? Of heeft u een lekkage in huis? Dan heeft u een loodgieter nodig! De Haas Installatietechniek kan uw problemen snel en professioneel oplossen. Wij werken in de regio Heusden, Vlijmen, Den Bosch en Drunen. We kunnen meteen langskomen ,want we zitten in de buurt.

Bespaar kosten!

Een toilet of riool dat verstopt is, vraagt om een snelle en deskundige oplossing. U hoeft alleen maar te bellen als u een van onze geschoolde mensen langs wilt laten komen. De Haas Installatietechniek staat voor u klaar bij alle klussen op het gebied van water, sanitair, verwarmingsketel onderhoud, Cv-ketel storing, een lekkage of verstopping, de installatie van een complete badkamer en meer. We gaan voor de beste en betaalbare oplossing. Daar profiteert u van!

Garantie op werk en installaties

We zijn aangesloten bij Uneto-VNI. U heeft dus garantie op al onze werkzaamheden en installaties. Bij De Haas Installatietechniek bent u verzekerd van vakwerk. Onze loodgieters en monteurs zijn vakbekwaam en beschikken over de juiste vakdiploma’s. We werken uitsluitend met enthousiaste, flexibele en betrouwbare professionals. Iets wat al onze klanten zeer waarderen!

Bel voor onze service!

Wilt u weten of onze loodgieters iets voor u kunnen betekenen? Bel dan voor een offerte of afspraak. Onze mensen staan snel bij u op de stoep. De Haas Installatietechniek lost uw lekkage of verstopping op, en denkt mee over hoe u problemen in de toekomst kunt voorkomen. Onze service staat voor een optimaal eindresultaat.

Loodgieter in Heusden nodig? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. 

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen