Riool ontstoppen Rosmalen

Riool ontstoppen Rosmalen

Last van een verstopt riool in Rosmalen? Dat komen we direct oplossen! Ons ervaren team specialisten van De Haas Rioolservice staat 24 uur per dag voor u klaar in Rosmalen. We sporen verstoppingen snel op en repareren alles naar wens. Laat uw gegevens achter op het formulier als u een vrijblijvende offerte wilt voor het ontstoppen van uw riool. Belt u snel, dan bent u ook zo verlost van alle ellende die een verstopt riool met zich mee brengt.

Rioolinspectie

Wacht niet te lang als u twijfelt over de staat van uw riool. Het kan een hoop kosten schelen als u er tijdig bij bent en problemen kunt voorkomen. Om vast te stellen of een riool goed gereinigd is, dient altijd een rioolinspectie uitgevoerd te worden. Dit doen we met speciale camera’s, zodat onnodig breekwerk kan worden voorkomen.

Voorkom problemen

Ook een verstopping in badkamer, douche of toilet vraagt om snel ingrijpen. Een verstopping in bad of douche komt vaak door opgehoopte zeep- en olieresten en een verstopte wc door het gebruik van vochtige toiletdoekjes. Dit is deels te voorkomen, maar niet helemaal. Voorkom problemen in de toekomst en laat uw riolering aanleggen door een specialist op dit gebied. We helpen snel en vakkundig!

Een vrijblijvende offerte?

Wilt u weten of De Haas Rioolservice iets voor u kan betekenen? Bel dan voor een offerte of afspraak. Onze mensen staan snel bij u op de stoep. We lossen uw lekkage of verstopping doeltreffend op, en denken mee over hoe u problemen in de toekomst kunt voorkomen. Onze service staat voor een optimaal eindresultaat. Daar profiteert u van!

Riool ontstoppen in Rosmalen? Bel De Haas Rioolservice: 088 – 444 7667.

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen