Loodgieter Rosmalen

Loodgieter Rosmalen

Loodgieter Brabant, voorheen bekend als de Haas installatietechniek is uw loodgieter in Rosmalen  en omstreken!

Dankzij onze jarenlange ervaring en goed opgeleide loodgieters kunt u voor alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden bij ons terecht. Of het nu gaat om een verstopping van uw afvoer of een lekkage vanaf uw dak, wij weten elk probleem in of rond uw woning snel te traceren en te verhelpen.

Na een lekkage zit u vaak met de gevolgschade. De gevolgschade wordt zo veel mogelijk beperkt door het uitvoeren van een lekdetectie. Wij herstellen de gevolgschade in de originele staat voor u! Dankzij onze korte banden met diverse tegelzetters, timmermannen, schilders en stukadoors kan alles door ons geregeld worden en heeft u slechts een contactpersoon. Dit gebeurt met een duidelijke prijsopgave vooraf zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Wilt u een nieuwe keuken geplaatst hebben of bent u toe een aan nieuwe badkamer? Wij leveren en monteren hier ook al het sanitair voor, zo komen wij samen met u tot de prachtige badkamer of keuken zoals u deze in gedachte heeft.

Wilt u een leiding omgelegd hebben omdat deze in het zicht ligt, of ergens anders aangesloten moet worden? Ook dan bent u bij Loodgieter Brabant, uw loodgieter in Rosmalen op de juiste plek.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten, hierdoor kunnen wij kwaliteit en duurzaamheid garanderen. Zit uw toilet verstopt of blijft deze doorlopen? Ook dit kunnen wij binnen een korte tijd oplossen, zo kunt u snel weer gebruik maken van uw sanitair zoals gewend!

Loodgieter Brabant is uw allround loodgieter en installateur voor alle voorkomende werkzaamheden in of rond uw woning, of het gaat om cv installaties, gasinstallaties of luchtzuivering wij staan op alle gebieden voor u klaar met een passende oplossing. Uiteraard op een manier hoe u het van ons mag verwachten! Bij ons staat klantvriendelijkheid en service hoog  in het vaandel en u mag dan ook het beste verwachten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of het gaat om een kleine klus of een complete verbouwing, Loodgieter Brabant is uw partner op het gebied van cv en sanitair!

Loodgieter in Rosmalen nodig? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. 

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen