Installatiebedrijf Sprang-Capelle

Installatiebedrijf Sprang-Capelle

Goedendag en welkom bij Loodgieter Brabant, het beste installatiebedrijf in Sprang-Capelle en de rest van Noord-Brabant! Wij zijn een allround installatiebedrijf, ook bekend als De Haas Installatietechniek, en wij helpen u graag verder met een probleem thuis of op het werk. Dit kan een probleem zijn met de airconditioning, andere koeltechnieken, uw sanitair, de riolering of met uw cv-ketel. Voor al deze zaken hebben wij zo onze eigen methodes om deze te onderhouden, te monteren en te installeren. Ook zijn wij in staat lekkages op te sporen voordat deze grote problemen gaan veroorzaken en verhelpen wij verstoppingen. Wij zijn gevestigd in Kaatsheuvel wat bij u om de hoek ligt! Zo kunnen wij als installatiebedrijf Sprang-Capelle u zeer snel van dienst zijn.

 

Vanwege onze aansluiting bij Abel & Co (voormalig Gasned) kunnen wij u onderhoudsabonnementen aanbieden voor uw cv-ketel die velen malen voordeliger zijn dan losse onderhoudsbeurten! Ook leveren wij kwaliteit cv-ketels van de merken Nefit en Remeha. Uiteraard hoeft u niet per sé een nieuwe cv-ketel te kopen. Het is bij ons namelijk ook mogelijk cv-ketels te huren! Dit komt ook voort uit onze samenwerking met Abel & Co (voormalig Gasned). Bovendien bent u bij een onderhoudsabonnement verzekerd van een zorgeloze All-in service!
Andere extra diensten en kwalitatieve services kunnen wij leveren dankzij onze aansluiting bij Loodgieter.nl, Uneto-VNI en de KvINL!

Zo gespecialiseerd als wij zijn met cv-ketels, zo zijn wij in alle aspecten van het vak verdiept en doen wij ons best om continu bij te leren door ervaringsgewijs kennis op te doen. Op deze manier kunnen wij onze service uit blijven breiden en in de toekomst over een zelfs nog breder aanbod beschikken!
Tevens proberen wij als installatiebedrijf Sprang-Capelle van Loodgieter Brabant zo milieuvriendelijk mogelijk te werk te gaan. Wij leveren daarom duurzame producten en recyclen onze afvalstoffen. Onder deze producten vallen onder andere HR-ketels, milieuvriendelijke dakbedekking, duurzame circulatiepompen en zonnepanelen. Deze zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Wilt u dat een van onze professionele installateurs een keer bij u langs komt om een probleem te bekijken en vervolgens op te lossen? Neem dan vandaag nog contact op met installatiebedrijf Sprang-Capelle, onder de naam Loodgieter Brabant of De Haas Installatietechniek. U zult in contact komen met een van onze monteurs of loodgieters. Deze zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in het vak en kunnen elke klus voor u klaren!

Installatiebedrijf in Sprang-Capelle nodig? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. 

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen