Loodgieter Loon op Zand

Loodgieter Loon op Zand

Op zoek naar een loodgieter? Of het nu gaat om een lekkage, verstopping of onderhoud aan uw Cv-ketel. Ons ervaren team loodgieters van Installatietechniek De Haas staat voor u klaar in de regio Loon op Zand, Tilburg, Berkel-Enschot en Oisterwijk. We sporen lekkages en verstoppingen snel op en repareren alles naar wens. We verhelpen ook CV-lekkages.

Dé beste en betaalbare oplossing

De Haas Installatietechniek staat voor u klaar bij alle klussen op het gebied van water, sanitair, verwarmingsketel onderhoud, Cv-ketel storing, een lekkage of verstopping, de installatie van een complete badkamer en meer. We zoeken altijd naar de beste en evengoed betaalbare oplossing. En daar profiteert u van!

Garantie op al ons werk

Uiteraard bent u bij De Haas Installatietechniek verzekerd van vakwerk. We zijn aangesloten bij Uneto-VNI, waarmee u garantie heeft op al onze werkzaamheden en installaties. Onze loodgieters en monteurs zijn vakbekwaam en beschikken over de juiste vakdiploma’s. We werken uitsluitend met enthousiaste, flexibele en betrouwbare professionals. Iets wat al onze klanten zeer waarderen.

Optimale service

U wilt ook snel en deskundig een oplossing voor lekkage of verstopping? Bel dan De Haas Installatietechniek voor een offerte of afspraak. We sturen zo snel mogelijk iemand langs. En we kijken verder dan onze neus lang is. We lossen niet alleen uw lekkage of verstopping op, maar  denken ook mee over hoe u problemen in de toekomst kunt voorkomen. Onze service staat voor een optimaal eindresultaat.

Loodgieter in Loon op Zand nodig? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. 

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen