Loodgieter Waalwijk

Loodgieter Waalwijk

Spoelt uw toilet of afvoerputje niet meer door? Of heeft u een lekkage in huis? Dan heeft u een loodgieter nodig! De Haas Installatietechniek kan uw problemen snel en professioneel oplossen. Wij werken in de regio Waalwijk, Sprang-Capelle, Waspik en Kaatsheuvel. We zitten in uw buurt en kunnen meteen langskomen.

Bespaar kosten!

Een toilet of riool dat verstopt is, vraagt om een snelle en deskundige oplossing. U hoeft alleen maar te bellen als u een van onze geschoolde mensen langs wilt laten komen. De Haas Installatietechniek staat voor u klaar bij alle klussen op het gebied van water, sanitair, verwarmingsketel onderhoud, Cv-ketel storing, een lekkage of verstopping, de installatie van een complete badkamer en meer. We gaan voor de beste en betaalbare oplossing. En daar profiteert u van! Daarnaast staan wij voor duurzaamheid. Wij gebruiken duurzame en zo veel mogelijk milieuvriendelijke materialen. De producten gaan hierdoor langer mee en dat is goed voor het milieu en voor uw portemonnee!

Garantie op werk en installaties

De Haas Installatietechniek is aangesloten bij Uneto-VNI, waarmee u garantie heeft op al onze werkzaamheden en installaties. U bent verzekerd van vakwerk. Onze loodgieters en monteurs zijn bovendien vakbekwaam en beschikken over de juiste vakdiploma’s. We werken uitsluitend met enthousiaste, flexibele en betrouwbare professionals. Iets wat al onze klanten zeer waarderen!

Deskundig advies, service en kwaliteit

De Haas Installatietechniek staat garant voor vakkundige installatie, reparatie en onderhoud. We geven deskundig advies en brengen een offerte op maat uit. We voeren uw opdracht degelijk en volgens afspraak uit. U kunt hierbij rekenen op onze optimale service en kwaliteit. En daar heeft u nog jarenlang plezier van!

Kortom: bij de Haas Installatietechniek BV bent u aan het juiste adres voor al uw loodgieterswerkzaamheden en meer. De Haas Installatietechniek is de ervaren loodgieter in Waalwijk, maar ook in de regio Sprang-Capelle, Waspik en Kaatsheuvel zijn wij actief.

Loodgieter in Waalwijk nodig? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. 

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen