Verstopping

Verstopping?

Heeft u een verstopping? Loodgieter De Haas lost elke verstopping snel en vakkundig voor u op. Het riool ontstoppen, de afvoer ontstoppen, het toilet, de dakgoot, het maakt niet uit om wat voor verstopping het gaat. Wij lossen de verstopping op en verzorgen de aanleg van afwatering en sanitaire voorzieningen, waarbij we vakkundig werken met toekomstbestendige materialen. Uw verstopte toilet of riool reinigen wij grondig, mechanisch of met water onder hoge druk, zodat verstoppingen in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Een lekkage kan veel schade veroorzaken. In de eerste plaats is er de directe overlast van de lekkage zelf, maar ook bij het opsporen van het lek kan er in sommigen gevallen grote schade ontstaan. Vooral als voor het opsporen een muur of een vloer opengebroken moet worden. Wij sporen de lekkage snel voor u op en herstellen deze, zonder onnodig hak- en breekwerk. Lees hier meer over lekdetectie en onze lekdetectie service!

Riool ontstoppen

Een verstopping van het riool is erg vervelend. Wij kunnen vakkundig uw riool ontstoppen. Nadat de verstopping opgelost is, reinigen wij het riool mechanisch of met water onder hoge druk om zo verstopping in de toekomst te voorkomen. Indien noodzakelijk kunnen wij een camera inspectie uitvoeren om u de zekerheid te geven dat uw riolering echt schoon is en geen gebreken meer heeft.

Indien wij constateren dat uw riool in slechte staat, beschadigd of verzakt is, brengen wij graag een offerte uit om uw problemen met de riolering definitief op te lossen.

Uw verstopping snel en vakkundig opgelost!

Wij lossen elke verstopping snel en vakkundig voor u op. Indien de verstopping vervolgschade heeft veroorzaakt, nemen wij bijkomende werkzaamheden, zoals schilderen en stucen, graag voor u uit handen. Hiervoor werken wij samen met vakkundige partijen, waar wij al jaren goede ervaringen mee hebben.

Indien u de schade vergoed krijgt van de verzekering, kunnen wij u ook helpen bij de aangifte van de verzekering of de zaken rechtstreeks regelen met uw verzekeraar.

Loodgieter Brabant

Snelle service
Vakkundige installatie & reparatie
Ook voor spoedklussen
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 22.00 uur
Verstopping-icon

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Vakbekwame loodgieters en monteurs

Onze loodgieters en monteurs zijn ervaren, vakbekwame, enthousiaste professionals die beschikken over de juiste vakdiploma’s waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen en u nog jarenlang plezier van ons werk heeft! Onze medewerkers denken graag mee over wat er leeft in het voor- en na-traject. Dit leidt vaak tot oplossingen waardoor slagvaardiger en kostenbesparend kan worden gewerkt.

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen