Lekkage Breda

Lekkage Breda

Heeft u last van een lekkage? Een lek in een dak, riool of dakgoot moet zo snel mogelijk worden gerepareerd om eventuele schade in huis of kantoor te voorkomen. Ons ervaren team loodgieters spoort lekkages snel op en repareert goed en doeltreffend. De Haas Installatietechniek staat voor u klaar in de regio Breda, Oosterhout, Prinsenbeek en Bavel. We verhelpen ook CV-lekkages en lekkende kranen.

Uw lekkage snel en vakkundig opgelost

Een lekkage kan verschillende oorzaken hebben. Onze loodgieters beschikken over de juiste vakdiploma’s waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen. We werken bovendien met geavanceerde meetapparatuur waardoor we onderzoek kunnen doen zonder onnodig hak- en breekwerk. U bent verzekerd van de beste oplossing!

Betaalbare oplossingen

De Haas Installatietechniek is aangesloten bij Uneto-VNI. Dat geeft u garantie op al onze werkzaamheden en installaties. We denken ook graag mee over het voor- en natraject. Denk aan bijkomende werkzaamheden als schilderen en het stucwerk herstellen. We werken hiervoor samen met vakkundige partijen waar wij al jaren goede ervaringen mee hebben. Dit leidt tot slagvaardige en betaalbare oplossingen. Zo heeft u nog jarenlang plezier van ons werk!

Optimale service

U wilt af van uw lekkage? Bel dan De Haas Installatietechniek voor een offerte of afspraak. We staan voor u klaar bij alle klussen op het gebied van water, sanitair, verwarmingsketel onderhoud, Cv-ketel storing, een lekkage of verstopping, de installatie van een complete badkamer en meer. We zijn een erkend allround installatiebedrijf en staan voor een perfecte service en optimaal eindresultaat.

Lekkage in Breda? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97.

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen