Onderhoud Cv-ketel Loon op Zand

Onderhoud Cv-ketel Loon op Zand

U wilt onderhoud aan uw cv-ketel laten verrichten? En bent op zoek naar een goede onderhoudsmonteur in Loon op Zand? Dat komt goed uit, want De Haas Installatietechniek werkt in de regio Loon op Zand, Tilburg, Kaatsheuvel en Sprang-Capelle. Bel ons voor een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Goed onderhoud daar profiteert u van!

Regelmatig onderhoud is belangrijk. Dankzij De Haas Installatietechniek kunt u er het hele jaar warmpjes bij zitten. U stookt niet alleen zuiniger, uw ketel werkt ook veiliger en gaat langer mee. Verder heeft u minder kans op storingen en is het onderhoud goedkoper dan reparaties.

Onderhoudsabonnement

De Haas Installatietechniek is erkend Nefit en Remeha dealer en kan daarnaast ook het cv-ketel onderhoud van alle andere merken verzorgen. U kunt bij ons terecht voor een onderhoudsabonnement. Indien u bij ons een cv-ketel koopt én onderhoudscontract afsluit kunnen wij tot wel 10 jaar garantie op uw cv-ketel geven.

Snel cv-ketel onderhoud nodig?

U wilt snel onderhoud aan uw cv-ketel laten verrichten? Bel ons dan voor een vrijblijvende offerte of afspraak. We staan in de regio Loon op Zand bekend om onze snelle en degelijke service. We werken met goed opgeleide servicemonteurs en zorgen voor een degelijke levering en montage van uw cv-ketel. Bij ons heeft u altijd garantie op het installatiewerk. We leveren alleen kwalitatief hoogwaardige producten. Iets wat onze klanten jarenlang plezier van hun cv-ketel garandeert.

Onderhoud nodig aan cv-ketel in Loon op Zand? Bel dé loodgieter van Brabant: 06 – 14 68 81 97.

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen