CV Ketel onderhoud

CV Ketel onderhoud

Goed CV ketel onderhoud is erg belangrijk. Structureel CV ketel onderhoud kan namelijk de levensduur van uw CV ketel verlengen, storingen voorkomen en energie besparen! Wij verzorgen graag uw CV ketel onderhoud! Lees hieronder meer over ons CV ketel onderhoudsabonnement. 

Wij hebben het CV OK keurmerk en zijn erkend Nefit en Remeha dealer. Ook voor onderhoud en reparatie aan andere merken CV ketels kunt u bij ons terecht.

Abonnement CV ketel onderhoud

Bij De Haas Installatietechniek kunt u ook terecht voor een CV ketel onderhoudsabonnement. Door het jaarlijkse CV ketel onderhoud voorkomt u dat uw CV ketel vervuilt, de warmte afdracht afneemt en de gasrekening toeneemt of het toestel voortijdig vervangen dient te worden. Lees hier meer over de voordelen van structureel CV ketel onderhoud. 

Indien u bij ons een CV ketel koopt en een CV ketel onderhoudsabonnement afsluit kunnen wij tot wel 10 jaar garantie op uw CV ketel geven. Heeft u al een CV ketel? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om alleen een CV ketel onderhoudscontract af te sluiten. Met een CV ketel onderhoudscontract verlengt u niet alleen de levensduur van uw CV ketel, maar voorkomt u storingen en bespaart u energie!

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Deskundig advies, service en kwaliteit!

De Haas Installatietechniek staat garant voor vakkundige installatie, reparatie en onderhoud! Wij geven deskundig advies en brengen een offerte uit op maat en voeren opdrachten degelijk en volgens afspraak uit. Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs staan daarbij hoog in het vaandel. Dit betekent dat u zowel voor, tijdens als na oplevering van de werkzaamheden op ons kunt rekenen.

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen