Lekkage

Lekkage

Heeft u een lekkage of vermoedt u dat u een lekkage heeft? Loodgieter De Haas kan voor u de lekkage opsporen, repareren en ook eventuele vervolgschade snel en vakkundig herstellen of laten herstellen door een vakkundig bedrijf uit ons netwerk. Of het nu gaat om een badkamer-, dak-, gas- of CV lekkage of een lekkende kraan. Omdat een lekkage altijd ongelegen komt, nemen wij u zo veel mogelijk uit handen.

Een lekkage kan veel schade veroorzaken. In de eerste plaats is er de directe overlast van de lekkage zelf, maar ook bij het opsporen van het lek kan er in sommigen gevallen grote schade ontstaan. Vooral als voor het opsporen een muur of een vloer opengebroken moet worden. Wij sporen de lekkage snel voor u op en herstellen deze, zonder onnodig hak- en breekwerk. Lees hier meer over lekdetectie en onze lekdetectie service!

Vakbekwame loodgieters en monteurs

Onze loodgieters en monteurs zijn ervaren, vakbekwame, enthousiaste professionals die beschikken over de juiste vakdiploma’s, waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen en u nog jarenlang plezier van ons werk heeft! Onze medewerkers denken graag mee over wat er leeft in het voor- en natraject. Dit leidt vaak tot oplossingen waardoor slagvaardiger en kostenbesparend kan worden gewerkt.

Verder dan de lekkage alleen…

Omdat u al overlast genoeg heeft, nemen wij zoveel mogelijk voor u uit handen. Ook bijkomende werkzaamheden zoals schilderen en stucen nemen wij graag voor u uit handen. Hiervoor werken wij samen met vakkundige partijen waar wij al jaren goede ervaringen mee hebben. Indien u de schade vergoed krijgt van de verzekering kunnen wij u ook helpen bij de aangifte of de zaken rechtstreeks regelen met uw verzekeraar.

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen