Onderhoud Cv-ketel Raamsdonksveer

Onderhoud Cv-ketel Raamsdonksveer

Last van koud water onder de douche of een niet werkende verwarming? Dat klinkt als een storing in uw cv-ketel. Wat vervelend. Gelukkig hebben wij erkende monteurs in dienst en kunnen wij u snel helpen in de regio Raamsdonksveer, Raamsdonk, Oosterhout en Geertruidenberg. Wilt u meteen een afspraak maken voor het onderhoud van uw cv-ketel? Dat kan. Bel ons!

Onderhoudscontract

Wist u dat u storingen kunt u voorkomen door regelmatig en vakkundig uw ketel te onderhouden? Structureel onderhoud is belangrijk. U stookt niet alleen zuiniger, uw ketel werkt ook veiliger en gaat langer mee. Verder heeft u minder kans op storingen en is het onderhoud goedkoper dan reparaties. De voordelen van een onderhoudscontract van De Haas Installatietechniek zijn groot. Wilt u er ook het hele jaar warmpjes bij zitten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Erkend dealer Nefit en Remeha

De Haas Installatietechniek is erkend Nefit en Remeha dealer. Wij installeren en onderhouden ook andere merken. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, doen we alleen de levering en installatie van kwalitatief hoogwaardige producten. Daar heeft u jarenlang plezier van. En zorgeloos comfort voor onze klanten is ons uitgangspunt.

Een onderhoudsmonteur nodig?

Heeft u direct een onderhoudsmonteur nodig? Dan bent u in de regio Raamsdonksveer bij De Haas Installatietechniek aan het juiste adres. We zijn erkende monteur en leverancier voor Nefit en Remeha. Maar ook voor onderhoud en reparatie aan andere merken cv-ketels kunt u bij ons terecht. We staan garant voor vakkundige installatie, reparatie en onderhoud! Daar profiteert u van!

Onderhoud cv-ketel in Raamsdonksveer? Bel dé loodgieter van Brabant: 06 – 14 68 81 

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen