Hulpmiddelen – Miva

Hulpmiddelen – Miva

Voor minder valide en oudere personen zijn er vandaag de dag diverse passende oplossingen om alledaagse dingen makkelijker te maken en problemen te voorkomen. Denk hierbij aan simpele zaken zoals het plaatsen van een wandbeugel of een thermostaatkraan in de douche ruimte. Maar ook een volledige badkamerrenovatie met een anti-slipvloer zonder drempel en een inloopdouche, een keuken die elektrisch op hoogte verstelbaar is en een traplift behoren tot de mogelijkheden.

Deze aanpassingen lopende vaak via de wet voorzieningen gehandicapten maar kunnen ook particulier worden uitgevoerd. De mogelijkheden zijn zeer divers. Wij kunnen zorg dragen voor installatie, reparatie en onderhoud en geven u een advies op maat.

Duidelijk en helder advies op maat

Wij komen graag bij u thuis om de situatie te bekijken, waarna we een advies op maat kunnen uitbrengen. Vervolgens bespreken we de verschillende mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Onze medewerkers denken graag mee over wat er leeft in het voor- en na-traject, waardoor we slagvaardiger en kostenbesparend kunnen werken. Uiteraard worden alle projecten vooraf berekend, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing, zoals bijvoorbeeld:

  • Elektrische deuraandrijvingen op toegangsdeuren van woningen, kantoren en appartementencomplexen.
  • Het aanpassen van bestaande intercom installaties zodat deze voor mindervaliden bruikbaar zijn.
  • Het elektrisch aansluiten van scooters tube, aansluitpunten ten behoeve van laders van scootmobielen en trapliften.
  • Bouwkundige aanpassingen i.v.m. veiligheid en gebruiksgemak, zoals een badkamer renovatie of een in hoogte verstelbare keuken.
  • Het monteren van wandbeugels, trapliften, etc.

Service, kwaliteit & garantie

De Haas Installatietechniek staat garant voor vakkundige montage, reparatie en onderhoud! Wij geven deskundig advies en brengen een offerte uit op maat en voeren opdrachten degelijk en volgens afspraak uit. Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs staan daarbij hoog in het vaandel. Dit betekent dat u zowel voor, tijdens als na oplevering van de werkzaamheden op ons kunt rekenen.

Bij De Haas Installatietechniek heeft u altijd garantie op het installatiewerk. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen leveren en installeren wij alleen kwalitatief hoogwaardige producten, zodat u hier jarenlang plezier van kunt beleven. 

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

Info & Tips

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen