Loodgieter Breda

Loodgieter Breda

Heeft u last van een lekkage in huis? Is er een verstopping van toilet, gootsteen, douche of bad? Of zijn er problemen met de waterleiding of riolering? Wat vervelend. Gelukkig kunnen wij bij De Haas Installatietechniek uw probleem snel verhelpen. We zijn dé erkende loodgieter in de regio Breda, Oosterhout, Bavel en Prinsenbeek.

Dé beste en betaalbare oplossing

De Haas Installatietechniek staat voor u klaar bij alle klussen op het gebied van water, sanitair, verwarmingsketel onderhoud, Cv-ketel storing, een lekkage of verstopping, de installatie van een complete badkamer en meer. We zoeken altijd naar de beste en evengoed betaalbare oplossing. En daar profiteert u van!

Garantie op werk en installaties

We zijn aangesloten bij Uneto-VNI. U heeft dus garantie op al onze werkzaamheden en installaties. Bij De Haas Installatietechniek bent u verzekerd van vakwerk. Onze loodgieters en monteurs zijn vakbekwaam en beschikken over de juiste vakdiploma’s. We werken uitsluitend met enthousiaste, flexibele en betrouwbare professionals. Iets wat al onze klanten zeer waarderen!

Optimale service

U wilt ook snel en deskundig een oplossing voor lekkage of verstopping? Bel dan De Haas Installatietechniek voor een offerte of afspraak. We sturen zo snel mogelijk iemand langs. En we kijken verder dan onze neus lang is. Onze loodgieters en monteurs zijn vakbekwame, enthousiaste professionals die beschikken over de juiste vakdiploma’s. We lossen niet alleen uw vraag op, maar denken ook mee over hoe u problemen in de toekomst kunt voorkomen. Onze service staat voor een optimaal eindresultaat.

Kortom: u kunt bij De Haas Installatietechniek BV terecht voor al uw loodgieterswerkzaamheden en meer. De Haas Installatietechniek BV is dé juiste loodgieter in Breda, maar ook in de regio’s Oosterhout, Bavel en Prinsenbeek.

Onze ervaring als loodgieter in Breda en omstreken heeft voor ons nogmaals bevestigd dat wij de juiste partner zijn voor onze opdrachtgevers. Daarnaast staan wij garant voor vakkundige installatie, reparatie en onderhoud! Wij brengen een offerte op maat uit en voeren vervolgens de opdrachten degelijk en volgens afspraak uit.

Loodgieter in Breda nodig? Bel dé loodgieter van Brabant: 06- 14 68 81 97. 

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen