Sanitair & Water

Sanitair & Water

Baden en douchen spelen een belangrijke rol in ons dagelijks leven. De Haas installatie techniek kan u onder andere van dienst zijn met:

  • kleine reparaties op sanitair gebied;
  • een buitenkraan voor de tuin;
  • een complete warm- en koudwaterinstallatie;
  • het aanpassen of vervangen van onderdelen van uw badkamer of toilet;
  • het leveren van een enkele kraan tot het compleet renoveren of vernieuwen van uw badkamer of toilet.

Vakkundige reparatie & installatie met heldere prijzen

Loodgieter De Haas installeert of renoveert het vakkundig voor u en werkt met kwalitatief hoogstaande producten. Onze loodgieters en monteurs zijn ervaren, vakbekwame, enthousiaste professionals die beschikken over de juiste vakdiploma’s, waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen en u nog jarenlang plezier van ons werk heeft!

Onze medewerkers denken graag mee over wat er leeft in het voor- en na-traject, waardoor we slagvaardiger en kostenbesparend kunnen werken. Uiteraard komen wij de situatie ter plekke bekijken en worden alle projecten vooraf berekend, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Advies op maat

Wij adviseren u graag als het gaat om aanpassen of vervangen (van onderdelen) van uw badkamer of toilet. We komen de situatie ter plekke bekijken, overleggen wat de mogelijkheden zijn en welke kosten daaraan verbonden zijn. U wilt een bubbelbad of stoomcabine, maar weet niet zeker of de huidige ketel voldoende warm water geeft? U wilt uw wasmachine op een andere plek zetten, maar hoe moet dat dan met de afvoer?

Op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden eindeloos; van eenvoudig tot zeer luxe. Indien gewenst kunnen wij een afspraak maken bij een van onze leveranciers waar een groot aantal badkamers met toebehoren te zien is.

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

Info & Tips

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Service, kwaliteit & garantie

De Haas Installatietechniek staat garant voor vakkundige installatie! Wij geven deskundig advies en brengen een offerte uit op maat en voeren opdrachten degelijk en volgens afspraak uit. Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs staan daarbij hoog in het vaandel. Dit betekent dat u zowel voor, tijdens als na oplevering van de werkzaamheden op ons kunt rekenen.

Bij De Haas Installatietechniek heeft u altijd garantie op het installatiewerk. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen leveren en installeren wij alleen kwalitatief hoogwaardige producten, zodat u hier jarenlang plezier van kunt beleven. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen