CV Ketel & verwarming

CV Ketel & verwarming

Een extra radiator plaatsen, een volledig nieuwe CV ketel of combiketel leveren en monteren, een storing oplossen of het onderhoud verzorgen. De Haas installatietechniek verzorgt het graag voor u. Wij begrijpen dat een aangename temperatuur en warm water comfort een vereiste is voor een aangename woon- en werkomgeving. Bij ons bent u dan ook zeker van snelle en vakkundige reparatie en installatie. Ook kunt u bij ons een CV ketel service abonnement afsluiten.

Wij hebben het CV OK keurmerk en zijn erkend Nefit en Remeha dealer. Ook voor onderhoud en reparatie aan andere merken CV ketels kunt u bij ons terecht.

Nieuwe CV ketel?

Heeft u een nieuwe CV ketel nodig? Of denkt u er over om over te stappen naar een HR ketel of combiketel? Bij ons kunt u terecht voor advies, aanschaf en installatie. Wij installeren uw ketel snel en vakkundig en bieden u uitstekende service en garantie op deze kwaliteitsketels.

Advies op maat

Een CV of combi ketel kopen doe je niet zomaar. Bij loodgieter de Haas kunt u terecht voor advies op maat. Op basis van uw woon- en persoonlijke situatie kijken wij welke ketel het beste bij u past! 

Onderhoud & garantie

Wij leveren, plaatsen en onderhouden ketels van hoogwaardige kwaliteit, die tevens onderhoudsvriendelijk zijn. Een CV ketel kopen via ons betekent dat u 2 jaar garantie heeft. Indien u bij ons een onderhoudscontract afsluit krijgt u tot 10 jaar garantie op uw ketel. Met een onderhoudscontract verlengt u niet alleen de levensduur van uw CV ketel, maar voorkomt u storingen en bespaart u energie!

Loodgieter Brabant

Vakkundig &
professioneel
Snelle service
Deskundig advies
Dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 20.00 uur

Partners & keurmerken

Info & Tips

4.7/5

Vakkundige installatie, reparatie en onderhoud

Deskundig advies, service en kwaliteit

Deskundig advies, service en kwaliteit!

De Haas Installatietechniek staat garant voor vakkundige installatie, reparatie en onderhoud! Wij geven deskundig advies en brengen een offerte uit op maat en voeren opdrachten degelijk en volgens afspraak uit. Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs staan daarbij hoog in het vaandel. Dit betekent dat u zowel voor, tijdens als na oplevering van de werkzaamheden op ons kunt rekenen.

Bij De Haas Installatietechniek heeft u altijd garantie op het installatiewerk. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen leveren en installeren wij alleen kwalitatief hoogwaardige producten, zodat u hier jarenlang plezier van kunt beleven. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven voor loodgieterswerk, CV werkzaamheden en verstoppingen. Voor installatie- en onderhoudsklussen kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier een overzicht van al onze werkzaamheden.

Bekijk hier tips en informatie over hoe u dingen zelf kunt doen.

Een afspraak maken of een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

Nu bellen